Lehet hogy észak felől jöttek, és ez a vízhőmérséklet már nagyon is meleg számukra
De azért én is szívesen mászkálnék már a parton, a tenger hullámzását hallgatva
#2008002013-04-08 14:52:35 Válasz a #200797. hsz-ra
Szia!
Vannak és meglehet némelyiket simogatni
Inkább este jöttek elő,de a forgatagban nem mozognak annyira merészen,bár amikor ott voltunk pont elütött egy motoros egy pici cicát
Csak,ezért nem jó emlék Parga,de amúgy meg gyögyörű hely...
Én állatmentő és önkéntes vagyok,így rám eleve tapadnak,de nem szabad simogatnom őket,mert hozzámnőnek,de nem hozhatom haza őket!
Ahol eddig jártunk ott mindig mondta helyi és ott dolgozó is,hogy etetik őket,sokan gazdásak is...
#2008022013-04-08 15:02:02 Válasz a #200800. hsz-ra
Köszi. Egyik ismerősömék hoztak haza még jó pár éve egy nagyon szép zsemle színű kandúr macskát Sartiról, de hogy aztán itthon mi lett vele, nem tudom.
Én nem mindenhol láttam cicákat. Illetve múlt nyáron Zakynthoson nem nagyon találkoztam velük. A cicákról készített képeim alapján mindenki sejtheti, hogy betegesen imádom ezeket a kis nyávogó szőrösdiket, de akadt olyan hely, ahol kevesen voltak. Persze ahol találtam egyet az nem menekült a szeretetem elől
A Piso Kryoneri és a kikötő környékén is sok cicát láttunk,mi is mindig fotózzuk őket,de haza azért nem hoznék belőlük,biztosan megviselné őket a hosszú utazás
Üdv:
Napfény
#2008092013-04-08 16:43:48 Válasz a #200806. hsz-ra
Ismerősöm is hozott haza cicát buszon,de tavaly kutyát szerettek volna haza hozatni és itthon kellet intézkedni,hogyan is lehetne,mert busszal voltak.
Zakyn a mi apartmanunknál 8 cica volt,ebből 5 picike....gondolhatjátok,hogy mindenki őket dögönyözte
Barátnőm haza szerette volna hozni az egyiket....de nem engedtük neki!
Én annyira nem rajongok értük, mármint a cicákért, de ha alkalmam nyílik rá és éppen olyan pillanatomban talál akkor tuti nem menekül a dögönyözés alól. De azért haza nem hoznám, éppen elég ami itthon van
Hello, tudnatok nekem segiteni ...Pargan szeretnek szallast lelni 4 felnott es egy 1 eves gyerek szamara,2 szoba, nem lenne rosz ha lenne konyha is, 2 ejszakara mivel inen megyunk at Korfura 1 hetet. Tudna e valaki nekem segiteni...anyira nem fontos h part menti szallas legyen mert autoval leszunk. Minden szallas otletet szivesen veszek.
#2008552013-04-09 16:17:02 Válasz a #200849. hsz-ra
Ha írsz nekem privit e-mail címmel, átküldök neked egy e-mailt, amit én is egy helyi utazási irodától kaptam.
Jó helyen, korrekt árakkal, kifogástalan szállás.
Az idén harmadjára megyünk az ő közvetítésükkel Párgára, ugyanebbe az apartmanba.
Nagyon megbízhatóak, osztrák feleség, görög férj.