Sziasztok! Jön valaki Apollon Travellel június 3.-tól a Bakas Apartmanba?
Szia Theia!
Talán még emlékszel ránk, 2010-ben együtt utaztunk.
Látom megint elkapott a "pargaláz". Súlyos "betegség"! Aki egyszer megfertőződött, annak annyi! Gyógyíthatatlan!
Nem sokan tudják elkerülni, ha egyszer beteszik oda a lábukat.
Ez az a hely, ahova bármikor, akárhányszor visszamennék!
ÖRÖK SZERELEM!
#2014322013-04-24 12:12:32 Válasz a #201305. hsz-ra
Sziasztok!
Sokadik éve járunk Görögországba egy bizonyos megszokott helyre, de vagy előtte, vagy utána pár napot mindig máshol töltünk.
Idén Pargát szemeltük ki és akik többször voltak már ott, azokhoz szólna a kérdésem
Szoktatok látni kiskutyát?
Nekünk ugyanis van egy törpe pincserünk, akit viszünk magunkkal mindenhová. Mióta nálunk van, volt velünk Paralián és Sartin. Semmi gond nem volt vele sem az úton, sem máshol, kisméretű, csendes.
Pargán mennyire tolerálják a kisméretű kutyust?
A netes szállások között több helyen láttam, hogy háziállat vihető, így gondolom nem mi lennénk az elsők akik kutyussal mennek.
A strandok közül melyiket ajánljátok kutyussal?
Nem piszkít a homokba és nem megy be a vízbe, a napernyő alatt szokott feküdni, olyan igazi törölköző őr. )
Esetleg valami címetek van-e szállás ügyben?
2 felnőtt és 2 gyerek + 1 kutya. Pontosabban az egyik gyerek akkorra már felnőtt lesz, úgyhogy inkább 3 felnőtt, 1 gyerek.
Sziasztok! Jön valaki Apollon Travellel június 3.-tól a Bakas Apartmanba?
Szia Theia!
Talán még emlékszel ránk, 2010-ben együtt utaztunk.
Látom megint elkapott a "pargaláz". Súlyos "betegség"! Aki egyszer megfertőződött, annak annyi! Gyógyíthatatlan!
Nem sokan tudják elkerülni, ha egyszer beteszik oda a lábukat.
Ez az a hely, ahova bármikor, akárhányszor visszamennék!
ÖRÖK SZERELEM!
Szia Évi!
Persze, hogy emlékszem Rátok !
Minden szavaddal egyetértek, teljesen ezen a véleményen vagyok én is
Idén már harmadjára megyek, párom is beleszeretett Pargába a képeim alapján.....
Idén először talán motort is fogunk bérelni, hogy bejárjuk a környéken azokat a helyeket, ahol még nem voltam eddig
Évi, Ti béreltetek motort ? Ha igen, hol ? Kit ajánlotok? És kb. mennyibe kerül 3-4 napra?
Köszi a választ előre is.
Úgy néz ki Göröghonba is beköszöntött a nyár... ma is több vállallkozó szellemű egyént láttam akik fürcsiztek és napoztak Parga már csak 109 nap és jövök
Sziasztok!
Nálam már állandó háttérkép Parga webcam lennék már elvetemült napozó a beachen , de már csak 25 nap....
Amit kérdeznék, hogy május végén ugye még nincs nagy nyüzsgés de vannak nyitva tavernák, éttermek, ouzerik, kávézók, kölcsönzők (autó, motor) ?
(bocs ha hülye kérdés, de ha az üdülőhelyekből indulok ki úgy általában, akkor ördögszekereket fúj a szél az utcán szezon előtt és néznek, hogy nem-e lopni akarok ...)
Köszönöm a sok tanácsot, leírást, beszámolót Nektek!!!
Nettas
#2015132013-04-25 19:41:49 Válasz a #201484. hsz-ra
Mi tavaly mentünk május végén: akkor már nagy a nyüzsi, minden nyitva van abszolút nyaralószezon feeling! Víz jó volt, leégtünk a napon, szóval minden OK. május végén...
Sziasztok!
Nálam már állandó háttérkép Parga webcam lennék már elvetemült napozó a beachen , de már csak 25 nap....
Amit kérdeznék, hogy május végén ugye még nincs nagy nyüzsgés de vannak nyitva tavernák, éttermek, ouzerik, kávézók, kölcsönzők (autó, motor) ?
(bocs ha hülye kérdés, de ha az üdülőhelyekből indulok ki úgy általában, akkor ördögszekereket fúj a szél az utcán szezon előtt és néznek, hogy nem-e lopni akarok ...)
Köszönöm a sok tanácsot, leírást, beszámolót Nektek!!!
Nettas
Nem voltam még ott májusban, de a mai kép alapján készülnek ők is a fogadásodra.
#2015552013-04-26 23:52:58 Válasz a #201474. hsz-ra
Szia Theia!
Mi nem béreltünk motort, mert nem tudok motorozni, és nem biztos, hogy az én koromban //, és épp ott nyaralás közben kéne megtanulnom...
Szóval mi inkább autót béreltünk három napra, és abból két napot a csodálatos Lefkadan töltöttünk.
Úgyhogy ebben nem igazán tudok sajnos segíteni.