ezen a képen megtalálható a hajó, mellette a delfin, kagyló amit gyűjtöttünk, csillag amit vissza engedtünk a tengerbe, halak, habok ami erős szélnél volt látható
És minden nap látjuk, hogy ide bizony vissza kell menni
#1780522012-01-07 17:43:50 Válasz a #178050. hsz-ra
évekig jártuk a bakonyt, hegyek völgyek erdök, majd pestre visszaköltöztünk és honvágyam lett visszamenni oda, egyszer csak eljutottunk a tengerhez és tessék már nem is honvágyat hanem veszettséget érzek hogy visszamenjek
bizony 2 is jött a hajó orránál és örülök, hogy volt ilyen szerencsék és persze az is szerencse, hogy eljutottunk Nei Poriba és idén is oda megyünk ,, nagy ,, nyaralás gyanánt.
Szeretjük és már anyósomékkal is megszerettettük
2010-ben elvittük Őket oda és decemberben feltette a kérdést apósom: Bettike megyünk megint ?
Hát mondhattam erre nemet????? Annyi mindent kell még nekik is látni és még a gyerekeknek is.
Ahogy Gyula szokta mondani Nei Porit nem lehet megunni és Görögországot sem
nem volt más választásom, fősuli, meló, aztán esküvő, lakásvásárlás, aztán jöttek a gyerekek... szóval 2009-ben tudtunk elsőként igazán nyaralni menni, de jól választottunk. 1 év kimaradt a lakásfelújítás miatt, de nehéz volt
#1780642012-01-07 19:15:20 Válasz a #178063. hsz-ra
Kedves Pinga!
Megtudlak érteni, mert én ugyanezt érzem, amióta voltam először Nei Poriban, azóta mindig visszahúz a szívem. A hegy mögött ott van kis szülőfalum, és ugye hazamenni pedig muszáj! Már az idei szezonban is eldöntöttük, hogy mikor és hova megyünk.
Ami persze nem kérdés::::NEI PORI augusztus 31-szeptember 11
#1780672012-01-07 19:54:34 Válasz a #178064. hsz-ra
Szia Vscotina
hát én most elég nagy bajban vagyok mert nagyon mennék de anyjuk lakásfelujitást akar ablakcserékkel, én meg nagyon nem, kettö együtt nem megy,ez még válook is lehet