Már nagyon szeretnék ott lenni én is, amikor géphez ülök és olvasom a beszámolókat, már legszívesebben indulnék is. Hú de hosszú lesz még ez az 5 nap! Szívesen írok majd én is tapasztalatot Edit, de szerintem ti már akkor kinn lesztek mire mi hazaérünk, de ha lesz net kintről is írhatok.
Sok helyen van net Sartin,van ahol fogyasztás ellenében,van ahol fizetsz érte,mi pl.a Kalóztanyán neteztünk 2-szer,de a lányom több helyen is járt és a telefonjára a tavernákban is kérte a wifi jelszót,lehet,nem is volt a 8 napból olyan,hogy ne lett volna gépen egy kicsit.
Kata vagyok!Barátnőmmel pénteken indulunk Sartiba,érdekelne hogy valaki tudna e segíteni abban,milyenek a kinti árak?Autóbérlés,vagy quad érdekelne!
Előre is köszönöm az infót!
Edit: Mi 10-én szombaton indulunk haza, tehát szerintem pont váltjuk egymást. Fotiniben leszünk Ibusszal.
Kalózhajó kirándulás amire biztosan elmegyünk, szerintem más szervezettre nem valószínű. Eleget ülünk buszon, ott már nem szeretnék több száz km-es útra elmenni. Robogóval pedig amit csak lehet a környéken megnézünk. Már gyakorlok itthon.
Szia!Én most kérdeztem meg az irodában,és nekem is azt mondták nem kell útlevél.Viszont csak az új személyivel lehet menni/kártya/,és ha érvényes.Mi most megyünk pénteken,így élesben próbálom ki! Látom ti később indultok,ha gondolod kintről írok infót neked!Kata