Mi 5en srácok megyünk le Sartiba szeptember 20tól 2hétre és már alig várjuk:) Most megyünk először és egyre több információt tudunk meg. Nem tudom mennyi fiatal szokott lent lenni!?Mert mi igencsak pörögni bulizni szeretnénk.Remélhetőleg sok fiatal lesz és a közelben lesznek szórakozási lehetőségek!Mindenkinek nagyon jó nyaralást!!!!pacsi a fiúknak,puszi a lányoknak:)
Legjobb tudomásom szerint Brada Zoli a Taoussannis Tours képviseleti irodájában dolgozik, ami a főtéren van, a sarkon. Könnyű megtalálni, mert előtte kinn vannak hirdető táblák, amiken a programokat ajánlják.
Nagyon kedves, közvetlen fiatalember, úgyhogy bármilyen kérdéssel nyugodtan lehet hozzá fordulni.
Autó, quad és robogó, valamint motor bérlésre is van lehetőség Sartin. Főszezonban az autó bérlés elég körülmélnyes és drága is. Nem tudom utószezonban mennyi, de talán lehet egy picit alkudni. A quadot én nem szeretem, mert lassú, nehéz vezetni, kényelmetlen és nem lehet annyi helyre eljutni vele, mint egy robogóval. A robogó szerintem a legolcsóbb és leggyorsabb Mint írtam is, két helyen lehet robogót bérelni: Sassosnál és Angelonál. Mind a két kölcsönző a Kalóztanya utcájában van, nem messze egymástól. A bérleti díj pedig alku tárgya, tehát amennyit csak lehet le kell alkudni az árból
Cecil nincs probléma, Brada Zolit a templom alatti téren a Taousanis Tours Sarti
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002426190043
irodában az isteni olasz fagyizótól pár lépésre. Ha csütörtök estig választ kapok természetesen megírom.
Eljött a Mi időnk is. Ma 15:00-kor start Kecskemétről autóval. A szállásunkon van Wifi, az útról és Sartiról majd dobok friss infókat, úgyis felnézek reggelente míg alszik a csapat.