Tudna valaki tippet adni, hogy lehet legegyszerûbben eljutni Lefkadára?
Autónk nincs, buszos utat egész Mo.-on az Apollon szervez, ami már szept. végéig telve van. A többi iroda aki oda utaztat az is az Apollon útjait értékesíti, szóval ugyanaz. A repülõ kizárt, annyi zsetonunk nincs.
Tanácstalan vagyok...
Ha tényleg tanácstalan vagy, szerintem ne vágj bele... Ha visszaolvasol itt néhány oldalt, ezt a kalandot kitárgyaltuk...
Olvastam azokat a hozzászólásokat, de nem tûnt egyszerûnek...
Köszi
Félreértettél; nem bonyolult ez, csak kell hozzá egy adag önállóság, talpraesettség az utazás során. A legegyszerûbb a közvetlen menetrend szerinti buszjárat Athénbe, s onnan tovább a másik közvetlen járattal. Vonat Athénbe csak román-bolgár kerülõvel, vagy belgrádi átszállással van. Nem tudom, de biztosra veszem, hogy így drágább, mint az iroda busz-ára...
Már kezdtünk önállósodni, ami a szállást illeti. Egy Ag. Nikitasi hotellel e-maileztem, csak ez a busz téma kicsit visszavetett. De szerintem tovább szervezzük így is.
Szia Verci 23 Ag Nikitasban 2002-ben nyaraltam kocsival aMilos junius 23-julius9-ig elõszezoni ára 25-euro nap 2fõs studio,mi csak ugy neki indulunk és ahol tetszik ott megálunk. Igy kerestük az apartmant . tavaly pargarol mentünk vissza látogatóba, fõszezonban, aug 3-án kb 40-45-euro , de teltház egész Lefkada. Az árát ott fizettük a tulajnak ,mert nem foglalt apartman volt.
Szia h. apci ! BOcs hogy most irok, de a meló az megy most érek ide,igazad volt, komp csak volt! Triesztbõl.Mi is mar csak Ankonából tudtunk legközelebb menni bocs hogy hülyéket irtam.De Ankona tuti.
Amint olvashattad a fórumon busszal egyénileg tényleg kicsit bonyolult eljutni Lefkadára,de ez is megoldható. Mi (ahogy korábbi hozzászólásaimban írtam), Igoumenitsaig megyünk busszal,majd onnan tovább Lefkadara.Mi is néztük ezt az Athenig utazásos megoldást,de ez egyrészt nagy kerülõ lenne,másrészt visszafelé csak úgy lehetne megoldani,ha egy éjszakát Athen-ban töltünk,mert Athén-ból Budapestre csak reggel 7-kor és 8-kor indul busz és addigra Lefkadáról nem tudsz odaérni.Mi már utána néztünk a vonatnak is,de az sem túl szerencsés megoldás. Ezért maradtunk az Igoumenitsa-i megoldásnál.Mi ezt a lehetõséget találtuk a legjobban és már le is szerveztük az utazást.
Szia h. apci ! BOcs hogy most irok, de a meló az megy most érek ide,igazad volt, komp csak volt! Triesztbõl.Mi is mar csak Ankonából tudtunk legközelebb menni bocs hogy hülyéket irtam.De Ankona tuti.
Nagy kár, mert már kezdtem örülni... Nem csak Anconából van komp, hanem pl. Velencébõl is, de ez már részletkérdés...
Állítólag júniustól indít a MÁV közvetlen kocsit Athénba...
Ez így jobban hangzik, ugyanis utánajártam, s sajnos közvetlen vonatösszeköttetés (komplett szerelvény menetrend szerint) nincs, csak átszállással, bár az sem egy tragédia... Gondolom, ez Belgrádon át lesz, mert ha nem, az egy dráma lenne...
Szeretném Tõled , és mindazoktól kérdezni akik tapasztaltak, hogy hol érdemes fürödni Lefkadán 3 gyerekkel (13,9,4 évesek)? Szomorúan olvastam, hogy szinte mindenütt hirtelen mélyül a tenger .Tudnátok nekem ebben segíteni?