Jaj, de jó, hogy szóba került a kis sziget is, mert már fejben gyűjtöm a kirándulásokat és erről megfeledkeztem... Bár ott azért valószínű eszembe jutott volna.
Lassan már elkezdem összeírni a programokat, mert már csak 22 nap és indulunk!
Pévi: csodaszépek a képek!
Úgy látom Pargán is megemberelte magát az időjárás! Ma gyönyörű napos idő van. Teljesen tiszta az ég és sokan vannak a parton. Napoznak, néhányan fürödnek is. Pedig a hőmérő szerint, alig emelkedett 20 fok fölé.
#2029312013-05-26 15:34:54 Válasz a #202895. hsz-ra
Sziasztok Anikoék
Jaj de jó nektek. Már én is várom, hogy induljatok és utána meséljetek az élményekről és hogy mennyi felé is tudtatok eljutni és persze mindenről ami fontos lehet. Néha kuncogok magamban, hogy eddig mindig egy helyre mentünk nyaralni és, bár nem úgy indult, de idén sem szakadt meg ez a "hagyomány"
Mire mentek, bár biztos nagyon jó idő lesz, bár én is naponta nézem a kamera képet és bizony ma is sokat fekszenek a parton, süt a napocska, megy a kis vonat és páran még fürcsiznek is
Nem tudom itthon mikor lesz végre igazi nyár, de nekünk még olyan messzinek tűnik ez a 78 nap...
Az első fecskék elrepültek, nagyon várom az első beszámolókat, bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül
A kis szigetet mi is szeretnénk megkerülni talán egy pedalossal
Bár addig még annyi infót kapunk remélhetőleg...[/u]
#2029322013-05-26 15:44:29 Válasz a #202931. hsz-ra
Szia!
Mi 2 évvel ezelőtt volt Pargán! Csodálatos és fenséges látványt nyújtott. Ajánlani tudom a Sakis éttermet, ahol nagyon finomakat ettünk és fent van a hegytetőn Biztosan többször fogtok átmenni a hegygerincén hiszen onnan lehet eljutni vagy a Valtos strandra , vagy a várba, vagy a kis városka középpontjához. Nagyon jó nyaralást kívánok!
Jaj de jó nektek. Már én is várom, hogy induljatok és utána meséljetek az élményekről és hogy mennyi felé is tudtatok eljutni és persze mindenről ami fontos lehet. Néha kuncogok magamban, hogy eddig mindig egy helyre mentünk nyaralni és, bár nem úgy indult, de idén sem szakadt meg ez a "hagyomány"
Mire mentek, bár biztos nagyon jó idő lesz, bár én is naponta nézem a kamera képet és bizony ma is sokat fekszenek a parton, süt a napocska, megy a kis vonat és páran még fürcsiznek is
Nem tudom itthon mikor lesz végre igazi nyár, de nekünk még olyan messzinek tűnik ez a 78 nap...
Az első fecskék elrepültek, nagyon várom az első beszámolókat, bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül
A kis szigetet mi is szeretnénk megkerülni talán egy pedalossal
Bár addig még annyi infót kapunk remélhetőleg...[/u]
Szia Sancho!
Hát, igen, érdekes, hogy mindig kerülgetjük egymást a nyaralóhelyeken, de még sosem sikerült együtt menni. Majd talán egyszer... És remélhetőleg mi már hárman.
Ez a nyaralás is még úgy be volt tervezve, azt mondtuk ezzel zárnánk (egyelőre) a görög nyaralásokat és végül így is alakult.
Persze majd mindenről beszámolunk, meg már előre látom, hogy több ezer képpel jövünk haza.
Egyébként olyan gyorsan megy az idő, annyira hihetetlen, hogy holnaphoz 3 hétre már indulunk is.
Mi is nézzük minden nap a webkamerát, úgy szorítottam, hogy legyen már a végére még egy kis jó idő az első turnusnak.
Útitársat keresek! Augusztus 4.-én indulunk családilag (2 felnőtt, 2 gyerek) Parga-ra 1 autóval, majd 10-11-én átkompozunk Korfura. A hazaérkezés kb 17-18.-a. Kempingezni fogunk végig. Mivel egy autó nem autó, így ha valakinek van kedve csatlakozni, szívesen vennénk. Ha sátor gond van, egy 4 személyest fel tudok ajánlani.
#2029902013-05-27 09:59:43 Válasz a #202932. hsz-ra
Szia Ildima!
A Sakis éttermet már többen mondták és néhány fórumtársunk képein láttam is, nagyon szimpi hely volt : ) A másik klasszikus hely amit szeretnénk kipróbálni, az a magasan lévő kis vendéglő, ahonnan egy csomó képet csináltak már : ) Oda kiülni és meginni egy pohár vörösbort
Köszönöm szépen : )
#2029912013-05-27 10:01:41 Válasz a #202967. hsz-ra
Sziasztok Anikóék!
Bizony évek óta kerülgetjük egymást, de mi is bízunk benne, hogy valamikor csak összefutunk, ha más nem itthon egy üdítőre és egy nagy beszélgetésre
Mindenesetre addig is nagyon jó utat és még jobb időt és gyönyörű nyaralást kívánok Nektek
A kisszigetre simán át lehet menni úszva. Körbe úszni is lehet.
Nekem van egy kismatracom, amit a hónom alá szoktam gyűrni, azzal simán átevickéltem. A férjem pedig körbebúvárkodta.
Tudom, hogy akik még élőben nem látták, sokkal nagyobbnak érzékelik a távolságot is és a sziget méretét is.
#2030642013-05-27 21:18:39 Válasz a #203017. hsz-ra
Persze Cofffos, nagyon közel van.
Mi is elsősorban azért mentünk vizibiciklivel, hogy a kamerát és a fényképezőgépet szárazon át tudjuk vinni. Na meg a bringázás közben is tudtunk kamerázni és fotózni is.
Ma "első fecskék" hazatérnek, a "második fecskék" meg kiértek. Megvolt az első turnus-váltás.
Most már lehet figyelni a fórumot erősen a friss infók miatt
Van valaki aki június 28-júli 6-ig megy Pargara?
Párommal ketten megyünk kocsival és jól lenne összeverődni más autósokkal.Júni 28 Pénteken indulunk Győrből.