Sziasztok! Mi 5en fiatal srácok először megyünk Sartiba és 21én érkezünk meg!A beszámolókat olvasgatva már nagyon várom az indulást!Bár kicsit elszomorít hogy semmi nyüzsgésre nem lehet számítani esténként!Egy másik fórumon olvastam hogy kaposvári egyetemisták is érkeznek 24ikén remélem tallunk velük, s kicsit belecsapunk az éjszakába! Az időjárás remélhetőleg kegyes lesz hozzánk!Már nagyon várom az indulást!!Alig bírom kivárni ezt a pár napot!Mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánok aki esetleg hozzánk hasonlóan szeptember végét választotta a kikapcsolódásra!!!
#1757302011-09-16 18:22:54 Válasz a #175723. hsz-ra
Vicosz
Köszönöm !Nem találom hol is írtam festőről ? Bár örülök, hogy eszembe juttattad... több este megnéztük őt, az indián festőt vagyis művészt alkotás közben és a furcsa tekintetű fiúcskát a portékáival az iskolánál és már nagyon bánom,hogy nem vettünk tőle képet, de majd legközelebb
#1757332011-09-16 18:51:39 Válasz a #175729. hsz-ra
Sabo169
Szerintem ne aggódjatok aki szeretné az a bulizós helyekre is rátalál. Nekünk pl. Welcome party volt a Macedóniában és a korosabb része, mint pl. mi is:) hamar eltávozott így maradt jó pár fiatal bulizni. Érezzétek jól magatokat !
Ja és még egy kis jótanács, ha oda mentek bulizni akkor előtte hangolódjatok rá máshol, mert ott aztán húzós italárak vannak.
Arról érdeklődnék, hogy buszközlekedés Sartin milyen, más városokba, falvakba van-e lehetőség busszal átjutni ? Aki esetleg tudja, megköszönném, ha megirná !
A buszközlekedés Sartin nagyon egyedi! 1 nap kb 4 busz megy Thessaloniki irányába (gondolom ellenkező irányba is hasonló kép közlekedhet) különböző napszakokban. Sajnos nem egészen pontos a menetrend, nem igazán ismerik. Előfordulhat, hogy a délelőtti busz 7-10 óra között bármikor elsuhanhat. Elég vicces amúgy! Javaslom, kérdezősködj a kinti utazási irodáknál (Sithon). De, ha van rá módotok inkább béreljetek motort. Bárhava mehettek vele a félszigeten belül. Teljes körbemotorozás kb 110 km. és 1 tankból meg van. Na és persze útközbe millió látnivaló.
Hát lassan telik az a hét gondolom
Gyarmatról sokan mentek, hogy onnan indul a busz? Általában gyűjtőjárat szokott menni, bár azt tapasztaltam, hogy az idén Mi, azaz Nógrád megye képviselte magát legjobban Sartin
Nagyon köszönöm Kedves Steve24 az infót , amin nem lepődtem meg, mert Korfun is hasonló volt a helyzet ! Tehát 7-10 ig valamikor ! A motortól azért ódzkodom, mert az olvastam itt, hogy elég szerpentines a környék !
Kedves Liliana,
Igazán nincs mit Annyira nem vészesek azok a szerpentinek. Szélesebbek valamivel az utak mint nálunk. Talán, ha buszon ülsz akkor tűnik annyira kanyargósnak. Motorral nem olyan gyorsan, és élesen veszed a kanyarokat.
De szerintem nagyon szépt dolgokat tudsz megfigyelni amit buszról nem igazán. Érdemes motorozni. (Sykia, Toroni, Neos Marmaras) Minegyik kesebb-nagyobb elbűvölő település És persze a sok kis eldugott tengerpart, öböl stb.
#1758582011-09-20 13:06:56 Válasz a #175802. hsz-ra
Szeptember elején voltam Sartin, akkor pontban 7.00 órakor indult, ahogy a buszmegállóban ki is van ragasztva, hogy mikor indulnak a buszok. Neos Marmarasig mentünk, addig minden településen megáll a busz. Kalauz jön és nála fizetsz. Marmarasig oda-vissza 10.30 euró a jegy! Visszafelé Marmarasból 12.00-kor indul, akkor 10 percet késett, de nem összevissza jár, mint egyesek írják! Buszraszállás előtt az érzékeny gyomrúak ne egyenek, mert a görög sofőrök tapossák a gázt-féket, úgyhogy a gyomor liftezhet a szerpentineken. Bemegy Sykiába, elmegy Porto Koufo öble mellett, látszik II. Filipposz várának romja és végig szuper a kilátás a tájra. A ktel autóbusztársaság honlapján tudsz tájékozódni a további indulási-érkezési időpontokról!