Érdeklődnék arról, hogy a thesszalonikiből a reptérről hogyan jutok el Nei Pori állomásra. Azt tudom hogy vonattal le lehet menni. De tudja valaki, hogy kb mennyi a vonatjegy és hogyan és mennyiért lehet eljutni a reptérről a vonat állomásra?
Érdeklődnék arról, hogy a thesszalonikiből a reptérről hogyan jutok el Nei Pori állomásra. Azt tudom hogy vonattal le lehet menni. De tudja valaki, hogy kb mennyi a vonatjegy és hogyan és mennyiért lehet eljutni a reptérről a vonat állomásra?
tudom javasolni irj be az Anett tours vendégkönyvébe, van egy hölgy aki kisegitö szokott lenni és ö repülövel megy szalonikibe,onnan poriba, megirja neked a lehetöségeket
Leptokarián van Lidl, mi oda jártunk igaz 2009-ben, mert utána nem láttuk értelmét
mi is a lidl-be szoktunk járni még mocival is,ott sokszor van 1,50 ért a másfél literes sangria és joval olcsobb a 7 days is,abbol egy hétre valot szoktam venni, igaz 3 nap alatt elfogy,valamint találtunk már buborékos vizet is,arrol nem is beszélve hogy amit haza hozunk oliva olajat, fetát, stb azt mind ott vesszük meg, sürün ki lehet fogni akcios leárazást is
#1798362012-02-22 17:47:35 Válasz a #179819. hsz-ra
Igen,közben a férjem is felhomályosított Akkor egy 4 hónapos babával voltunk meg a két nagy,kissé kiestek a dolgok azért is lesz jó vissza menni:)
Nagyon köszönöm a segítséget.
Már annyira be vagyok sózva,imádom görögországot
#1798372012-02-22 17:54:18 Válasz a #179831. hsz-ra
champion-volt régen a neve annak az üzletnek(elnézést ha rosszul írtam) ahová paraliáról olympic beach-ről eljártunk, valahol katerini felé volt,ott van még élelmiszer üzlet?
Nagyon szerettük
Köszönöm a segítséget,alig várom már ,hogy ouzo-t szopogassak este a férj urammal a teraszon
#1798402012-02-22 18:31:34 Válasz a #179837. hsz-ra
parálián csak látogatoban voltunk, ott nem tudom milyen üzletek vannak, kateriniben jártunk amilyen szerencsénk volt, ott is a város széli lidl-be mentünk be
parálián csak látogatoban voltunk, ott nem tudom milyen üzletek vannak, kateriniben jártunk amilyen szerencsénk volt, ott is a város széli lidl-be mentünk be
#1798752012-02-23 10:25:45 Válasz a #179837. hsz-ra
Lizzy!
(egyszer már megírtam bővebben, de valami miatt nem vette fel a fórumra , most csak cím szavakban)
Platamonason van Arvaditisz a vasút mellett-ez nagyon jó!!!!-és 2 éve van Larisza nevezetű üzlet, a part melletti úton ez csak "akciósan" jó , mert amúgy drágább.
Leptokáriába van : Lidl, szintén Arvaditisz,és -ennek a nevét nem tudom- ami nagyon jó, ha átmész az aluljárón a tenger felé, rögtön balra a második épület.
Paralián szintén meg van ez az üzlet lánc, és amit te emlitettél , a Kateriniből , Paralia felé vezető út mentén levő üzlet - én is szeretem de a nevét nem tudom- is meg van , minden évben elmegyek oda én is , mert amikor még ezek az előbb említettek nem voltak, ez volt a legjobb.
...Tehát üzletből nincs hiány, csak gyerünk Nei Poriba!!!
Üdv!
Sziasztok!
Tavaly voltunk először Görögországban, rögtön Nei Poriban. Keddi indulással mentünk, ami annyit jelent, hogy fél percnél egyszer sem kellett többet várakoznunk sehol, igaz mi Eszék fele mentünk, ami kb 80km-es kerülő, de végig autópálya.
Nei Pori igazi pihenő-üdülő helynek bizonyult! A part tökéletes felnőttnek gyereknek egyaránt, az éttermi árak a hazaihoz képest mind színvonalában mind árában tökéletes! A környéken rengeteg felfedezésre váró hely található, fekvése az Olimposz miatt pedig fantasztikus!!!
Külön ajánlanám mindenkinek aki oda megy nyaralni, h öreg Porit (Poroi) látogassa meg...nagy élmény, Isteni éttermekkel!
#1798922012-02-23 14:40:55 Válasz a #179875. hsz-ra
Szia
Nagyon szépen köszönöm az ifnót,be is írtam a kis utazós noteszembe
Tavaly sartin voltunk csodálatos családnál szálltunk meg,nagyon megszerettem őket ,amellett,hogy csodálom a görögök érzelmi mentalitását,hogy számukra a család szent.Mielőtt haza indultunk a család legidősebb női tagja,ha jól sejtettem a nagymama,megáldott minket,csodálatos nyaralás volt,csodálatos embereknél és helyen
Én már most elindulnék a férjem azt mondta induljak el gyalog,majd felvesznek