Tudna nekem valaki információt adni az Oceanis apartmanról?
Már többször voltam Paralián, de ezt a szállást nem ismerem.
Két képet találtam a neten, de talán kapok tőletek többet is!
Előre is köszönök minden infót!
Tudna nekem valaki információt adni az Oceanis apartmanról?
Már többször voltam Paralián, de ezt a szállást nem ismerem.
Két képet találtam a neten, de talán kapok tőletek többet is!
Előre is köszönök minden infót!
Adri
Szia!
Mi tavaly ebben az apartmanházban voltunk. Én teljes mértékben meg voltam vele elégedve, ha megadod az email-címed,akkor szívesen küldök képeket, kérdéseidre pedig akár itt is tudok válaszolni
#1602852011-04-18 22:11:11 Válasz a #160268. hsz-ra
Szia Alisha 22 !!!! A hullám törők, már tavaly sem voltak ott, illetve ,,,, valami maradt belőle , de sokat lebontottak, és talán kettő párhuzamosan benyúlik a part mentén És kiszélesítették a partot néhány méterrel Üdv : Pintyő !!!
A Bitang "mindent tud " ,,,,főleg ha Paraliáról kérdezik ( bocs az off-ért !!! ) Ha már úgy is off : Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót !!!!
#1605302011-04-24 09:38:19 Válasz a #160525. hsz-ra
Ne tessen már velem gunyollódni, kiskezcsókolom
De a viccet félre téve: Villa Aegon, Pelagos, Atlantis, Oceanis, Zeus - ezek mind azon a környéken vannak, csak ajánlani tudom őket. Közel a tenger, a parkoló, a központ, mégis nyugis a hely, lehet pihenni...
Kedves Bitang,,,távol álljon tőlem a gúnyolódás , őszintén gondoltam !!!! Itt nyilvánosan megkövetlek ( azért nem privibe ) mert Paralia tényleg a TE műfajod , és szívügyed / egyébként az én kedvencem is / Üdv. Ja,,,és már csak 110 nap !!!