Jelentem megcsináltam, és isteni lett. Ebbe is raktam vaniliás cukrot, többet is, (még mindig nem tudom a vaniliapor mit takar és pont jó édes lett. Olyan igazi '"görög" izű, a tetején a porcukorral és a fahéjjal. A krémet kóstolgattam mikor készen lett, hogy eltaláljam az édességét, illetve Pontikoshoz hasonlóan én is jó édesen szeretem, így tuti olyan lett, amilyet akartam.
Ráadásul nagyon hamar készen van.
ma delben feta sajttal töltött paprikat csinaltam. 2 perc, es jooo.de feltetlen kell hozza piritott kenyeret sütni, ropogosra (vaj nem kell ra ) ja es sör is jo lett volna hozza . Mythos, vagy a masik, ...nem jut eszembe . . .Alfa ??
vagy egy pohar Santorini bor ))
Görög konyha a Gasztroangyalban április 23-án
Duna TV 17:00 smile hangulatjel
Az aktuális rész ismertetője:
A Gasztroangyal ezúttal Beloianniszra látogat, arra a településre, melyet 1950-ben kezdtek el építeni a görög polgárháborúból hazánkba menekülők számára. Marcsi megismerkedik a leszármazottakkal, akik felelevenítik hagyományaikat és fantasztikus görög fogásokat készítenek.
Sziasztok,
van-e esetleg tudomásotok olyan chili szószról, ami görög specialitás és a hazai Erős Pistától "karcosabb"?
Milyen néven és mely üzletekben kapható?