Hírek


Újabb térségekre terjesztették ki a karantént
Görögországban további térségekre terjesztették ki a koronavírus terjedésének fékezését szolgáló karantén hatályát - közölte pénteken a polgári védelmi miniszter helyettese.
Vasárnaptól március 1-ig karantént vezetnek be Thászosz, Kálimnosz, Kefaloniá szigeteken, valamint a krétai Heraklion városában, Korinthoszban, Nemeában, és Argoszban, illetve az Évozmoszban.
Vana Papaevangelu, az epidemológiai szakemberekből álló kormányzati tanácsadó testület tagja szerint a járványügyi helyzet egyelőre stabil, a brit vírusmutáció ugyanakkor több mint 760 esettel széles körben elterjedt. Hozzátette, hogy az egészségügyi szakembereket emellett nagyon aggasztja a dél-afrikai variáns elterjedése az Évozmoszban, Szaloniki külvárosában.
A kórházakba szállított páciensek napi száma 218-ra növekedett. Athén egészségügyi intézményeiben az intenzív osztályok 83 százalékban telítettek.
Ugyanakkor egyes régiókban, ahol ellaposodott a járványgörbe, lazítanak a korlátozásokon. A karantént például feloldották Zákinthosz és Szantorini szigetein, Spártában és a krétai Agiósz Nikoláosz településen.
Február 11-től a hónap végéig elrendelték Athén térségének teljes karantén alá helyezését az utóbbi hetekben megszaporodott koronavírusos megbetegedések miatt.
A 11 millió lakosú Görögországban a járvány kitörése óta 177 494 koronavírussal fertőzött személyt azonosítottak, akik közül 6249-en hunytak el a Covid-19-betegségben.
Forrás: atv.hu

 2021-02-23 

  LEGNÉPSZERŰBB KÉPEK
LEGUTÓBBI FRISSÍTÉSEK
LEGUTÓBBI FÓRUMTÉMÁK
LEGÚJABB BESZÁMOLÓK
LEGÚJABB ALBUMOK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK
AKTUÁLIS IDŐJÁRÁS
KÖZÖSSÉG: 22 096 TAG
ONLINE OLVASÓK: 7
FACEBOOK IDŐVONAL
LEGÚJABB GÖRÖG ZENÉK
STATISZTIKA
  • OnLine olvasók: 7

  • Látogatók ma: 629

  • Oldalletöltés ma: 27026

  • Összes látogató: 5 791 598

Mike`s Apartments - Nei Pori
Árajánlatkérés és szállásfoglalás közvetlen a szállás tulajdonosától.
25 EURO / éj -től