KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Hírek


Lazít a karanténszabályokon Görögország
Görögország 10 napról 5 napra csökkentette a koronavírusos betegek karanténját, miközben az új fertőzések száma ugrásszerűen megnőtt.

A lépés követi az Egyesült Államok példáját, amely öt napra csökkentette a koronavírusra pozitív, de tüneteket nem mutató emberek elkülönítését, és azt az álláspontot tükrözi, hogy az újonnan domináns omikron változat sok esetben elég enyhe ahhoz, hogy a vírust elkapó emberek hamarabb visszatérhessenek a munkába.

Görögország így követte az amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ által saját egészségügyi szakértői bizottságának tanácsára meghatározott új irányelvet, miután a 11 milliós országban csütörtökön a negyedik egymást követő napi rekordot állították fel:
35 580 ESETET REGISZTRÁLTAK, AMI ÖTSZÖRÖSE AZ EGY HÉTTEL EZELŐTTI ÉRTÉKNEK.

A betegekkel kapcsolatba került, háromszoros védőoltást kapott egészségügyi dolgozóknak a kitettséget követő harmadik napon kötelező PCR-tesztet kell végezniük, és folytatniuk a munkát. A két dózissal rendelkezőknek az kitettséget követő első, harmadik, ötödik és hetedik napon kell PCR-tesztet végezniük.

A lakosság számára, ha kapcsolatba kerülnek egy beteggel, öt napig karanténban kell maradniuk, és ezt követően kell elvégezniük a vizsgálatot. Azoknak, akik már kaptak emlékeztető oltást, nem kell karanténba vonulniuk.

Forrás: portfolio.hu


  2022-01-03 

  209 70% 




..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!