Hírek


Lazít a karanténszabályokon Görögország
Görögország 10 napról 5 napra csökkentette a koronavírusos betegek karanténját, miközben az új fertőzések száma ugrásszerűen megnőtt.

A lépés követi az Egyesült Államok példáját, amely öt napra csökkentette a koronavírusra pozitív, de tüneteket nem mutató emberek elkülönítését, és azt az álláspontot tükrözi, hogy az újonnan domináns omikron változat sok esetben elég enyhe ahhoz, hogy a vírust elkapó emberek hamarabb visszatérhessenek a munkába.

Görögország így követte az amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ által saját egészségügyi szakértői bizottságának tanácsára meghatározott új irányelvet, miután a 11 milliós országban csütörtökön a negyedik egymást követő napi rekordot állították fel:
35 580 ESETET REGISZTRÁLTAK, AMI ÖTSZÖRÖSE AZ EGY HÉTTEL EZELŐTTI ÉRTÉKNEK.

A betegekkel kapcsolatba került, háromszoros védőoltást kapott egészségügyi dolgozóknak a kitettséget követő harmadik napon kötelező PCR-tesztet kell végezniük, és folytatniuk a munkát. A két dózissal rendelkezőknek az kitettséget követő első, harmadik, ötödik és hetedik napon kell PCR-tesztet végezniük.

A lakosság számára, ha kapcsolatba kerülnek egy beteggel, öt napig karanténban kell maradniuk, és ezt követően kell elvégezniük a vizsgálatot. Azoknak, akik már kaptak emlékeztető oltást, nem kell karanténba vonulniuk.
Forrás: portfolio.hu

 2022-01-03 

  LEGNÉPSZERŰBB KÉPEK
LEGUTÓBBI FRISSÍTÉSEK
LEGUTÓBBI FÓRUMTÉMÁK
LEGÚJABB BESZÁMOLÓK
LEGÚJABB ALBUMOK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK
AKTUÁLIS IDŐJÁRÁS
KÖZÖSSÉG: 22 113 TAG
ONLINE OLVASÓK: 4
FACEBOOK IDŐVONAL
LEGÚJABB GÖRÖG ZENÉK
STATISZTIKA
  • OnLine olvasók: 4

  • Látogatók ma: 98

  • Oldalletöltés ma: 4444

  • Összes látogató: 5 937 949


Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..