KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Gasztronómia


Banános proteines kuglóf - Kuglof

Banános proteines kuglóf - Legyél jó shape-ben az indulásra

Görögországba utazol? Szeretnéd addigra shape-be hozni magad?Ezt még úgy is lehet, hogy nem mondasz le az édességekről. A namaximum.hu webáruházban több hozzávalót is beszerezhetsz.

Szükséges hozzávalók: 
° 2 kisebb érett banán (150 g)
° 2 tojás 
° 120 g fehér joghurt 3,7% zsírtartalommal
° 150 ml tej
° 30 g vaj
° 60 g darált zabpehely
° 50 g hajdinaliszt
° 30 g erythritol
° 1 csomag sütőpor 
° 25 g protein Banoffee ízben
° 15 g protein ChocolateDeLuxe ízben
° 10 g bio kakaó


Elkészítés:
Egy tálban villával pürésítjük a banánt, hozzáadjuk a tojássárgáját, felolvasztott vajat, joghurtot és a tejet. 
Az így készült keverékhez hozzáadjuk a zabpelyhet, hajdinalisztet, erythritolt és a sütőport. 
A tésztát ezt követően két részre osztjuk 2:1 arányban. A nagyobb részhez hozzáadjuk a 25 g banoffee proteint. A kisebb részhez hozzáadunk 15 g chocolate deluxe proteint és kakaót. 
Végezetül felverjük keményre a tojásfehérjét és hozzáadjuk mindkét tésztához. 
A zsírozott és liszttel behintett kuglófformába váltakozva öntjük a tésztákat – banános, csokis, banános. Sütjük 35 percig 170 fokon. 
Jó étvágyat kívánunk!


Tápértékek: 
A kuglófot 16 darabra szeleteltük, ebből egy tápértéke: 
Kalória: 73 kcal
Fehérjék: 4 g
Szénhidrátok: 7,5 g
Zsírok: 3 g



Itt az eperszezon, vagy használhatsz fagyasztottat is. Minimum lisztet használtunk, telis-tele van fehérjékkel és nagyszerű az íze. Garantáltan felfrissít és shape-ben tart!

A piskótatészta alapanyagai: 
° 40 g tönkölyliszt
° 4 tojás 
° 60 g erythritol



A piskótatészta elkészítése: 
Szétválasztjuk a tojásfehérjét és sárgáját, majd a fehérjét felverjük kemény habbá. 
A tojássárgáját az édesítővel habosra keverjük. 
Majd az édesítővel kikevert tojássárgájába belekeverjük a lisztet. 
Végül a tésztába fokozatosan és nagyon óvatosan kézzel belekeverjük a felvert tojásfehérjét. 
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, egyenletesen elterítjük és sütjük 10 percig 160 fokon. 
Ha kivesszük a sütőből, hagyjuk kicsit hűlni, de még melegen feltekerjük – azért, hogy később megtartsa az alakját. A feltekert piskótát hagyjuk kihűlni. 



A krém alapanyagai:
° 200 g ricotta
° 1 csomag kókuszos pudingpor 
° 250 ml tej
° 30 g kókusz
° 30 g kókuszos tejsavó protein WPC 80
° 180 g eper
° 1/2 citrom leve
° 80 g cukormentes eperlekvár 



A krém elkészítése:
Megfőzzük a pudingot 250 ml tejben. Majd hagyjuk kihűlni. 
A ricottát a kókusszal, citromlével és proteinnel jól kikeverjük. Majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és krémessé keverjük. 
A krémbe felvágott eperdarabkákat keverünk. 


Ezután elkészítjük a tekercset:
A piskótát óvatosan kitekerjük, lehúzzuk a sütőpapírt és megkenjük cukormentes eperlekvárral. 
Megkenjük krémmel és újra feltekerjük. 
Ha még maradt a krémből, akkor bekenhetjük a tekercset kívülről is, majd eperrel díszítjük. 
Hagyjuk a tekercset hűtőszekrényben megszilárdulni és tálalhatjuk. 

Jó étvágyat kívánunk!



Tápértékek: 
A tekercset 20 darabra metéltük, ebből egy tápértékei: 
Kalória: 69 kcal
Fehérjék: 4 g
Szénhidrátok: 5 g
Zsírok: 4 g



  2021-02-16 

  188 97% 





Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..