KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Gasztronómia


Uborkasaláta joghurttal és sajtkrémmel - Aggourosalata me giaourti kai turi krema

Hozzávalók:


A joghurtos uborkasalátához
- 5-6 újhagyma (csak a zöld levelei, apróra vágva)
- 3 nagy uborka megmosva (a bőrével együtt)
- 2 sárgarépa meghámozva és keretekre vágva
- 4 evőkanál. olivaolaj
- 2 evőkanál. fehér balzsamecet
- 2 evőkanál. frissen vágott menta
- 1 csomag krémsajt
- 250 gr. joghurtos zacskó
- Só

Elkészítés


Vágjuk fel az uborkát a bőrével együtt.
Ha sok spóra van, késsel távolítsa el őket.
Az uborkát apróra vágjuk.
Tegyük egy salátástálba az uborkasalátához.
Adjuk hozzá a sárgarépát, az apróra vágott hagymát és a mentát.
Sózunk.
Az olajat és az ecetet egy tálban villával felverjük.
Adjuk hozzá a joghurtot és a sajtkrémet.
Összekeverjük őket.
Ráöntjük az uborkasalátára.
Jól összekeverjük és hűtőben lefagyasztjuk. A salátát jó lenne közvetlenül tálalás előtt leönteni a joghurttal, mert az uborka nedves lesz.
Ropogós csirke rögökkel és sült krumplival kísérje ezt a hűvös salátát, és a kombináció megőrjít.


  2022-03-26 

  50 77% 





Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..