KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Gasztronómia


Görög fasírt - Keftedes

Hozzávalók:
1/2 kg darált marhahús, 1 fej hagyma, 1 tojás, olívaolaj a sütéshez, mentalevél, kevés liszt, só, bors, oregánó

Elkészítés:
Keverjük össze a darált húst az apróra vágott hagymával és a tojással. Fuszerezzük oregánóval, apróra vágott mentalevéllel, sóval és borssal, ízlés szerint. Formázzunk a masszából gombócokat, forgassuk lisztbe és forró olajban mindkét oldalán süssük meg. Forrón tálaljuk.


  2005-09-18 

  3854 85% 




..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!