KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Gasztronómia


Ograten rizzsel - Ograten me ryzi

Hozzávalók


- 250 g hosszú szemű főtt rizs
- 200 g borsó
- 200 g kukorica
- 300 g apróra vágott brokkoli
- 1 nagy reszelt sárgarépa
- 150 g reszelt mozzarella
- 4 apróra vágott kolbász
- 3 nagy tojás
- 500 ml világos krém
- 2 evőkanál metélőhagyma
- Só
- Bors
- 50 g mozzarella

Elkészítés


A rizst megfőzzük és szűrőedénybe szűrjük.
A kolbászt és a zöldségeket finomra vágjuk.
A rizst egy tálba tesszük, és hozzáadjuk a feldarabolt kolbászt, a reszelt sajtot, a zöldségeket, a borsót, a kukoricát, a brokkolit és a sárgarépát.
Egy kanállal keverjük össze, és tegyük egy kis olajozott serpenyőbe.
Tegyük a tojásokat egy tálba és verjük habosra.
Adjuk hozzá a tejszínt, egy kis sót, egy kis borsot és a metélőhagymát.
A folyékony hozzávalókat a rizsre öntjük.
Megszórjuk a maradék sajttal.
200 C fokra előmelegített sütőben, levegőn 20 percig sütjük.
Az ograten rizst forrón tálaljuk szezonális salátával.


  2022-04-26 

  99 71% 





Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..