 Hozzávalók
A salátához:
- 2 sárgarépa
- 1 narancs
- 1/2 gránátalma
- 2 evőkanál. fekete mazsola
- 2 evőkanál. tökmag
- Só
- Bors
A páchoz:
- 1/4 csésze olivaolaj
- 1 narancs (leve)
- 1/2 citrom (leve)
Elkészítés
A brokkolit és a karfiolt meghámozzuk és apróra vágjuk.
Tegyük őket egy tálba.
Vágjuk fel a narancsot, és tisztítsuk meg a filét.
Adjuk hozzá őket a salátástálhoz.
A sárgarépát nagyon apró kockákra vágjuk.
Adjuk hozzá a mazsolát, a gránátalmát és a magokat.
Meglocsoljuk olívaolajjal, narancslével és citrommal, majd összekeverjük a zöldségeket.
Adjunk hozzá egy kis sót.
Hagyja a ropogós salátát pácolódni a hűtőben, rendszeresen keverje meg.
Hűvösen tálaljuk. |