KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Gasztronómia


Görög halikramártás - Taramosalata

Hozzávalók:
- 20 dkg halikra,
- 2 közepes nagyságú burgonya,
- 1 dl olívaolaj,
- citromlé

Elkészítés:
A fott, tört burgonyát, a reszelt hagymát, a halikrát és az olívaolajat mixerrel elkeverjük, ízlés szerint citromlével ízesítjük. Eloételként pirítóssal és sós keksszel kínáljuk.


  2009-11-21 

  476 77% 





Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat