Receptek


Rántott feta - saganaki
Hozzávalók:
40 dkg feta, a panírozáshoz liszt, zsemlemorzsa, tojás, a kisütéshez bõven olivaolaj
Elkészítés:
A sajtot lecsepegtetni és nem túl vékonyra, kb. ujjnyi vastagra felszeleteljük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk kétszer, majd bõ forró olivaolajban mindkét oldalát megsütjük. Végül görögös garnírungokkal (paradicsom, uborka, olajbogyó, tzaziki, feferoni paprika) körítjük.

 2010-01-27 

 Jox 



LEGNÉPSZERŰBB KÉPEK
LEGUTÓBBI FRISSÍTÉSEK
LEGUTÓBBI FÓRUMTÉMÁK
LEGÚJABB BESZÁMOLÓK
LEGÚJABB ALBUMOK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK
AKTUÁLIS IDŐJÁRÁS
KÖZÖSSÉG: 22 105 TAG
ONLINE OLVASÓK: 6
FACEBOOK IDŐVONAL
LEGÚJABB GÖRÖG ZENÉK
STATISZTIKA
  • OnLine olvasók: 6

  • Látogatók ma: 80

  • Oldalletöltés ma: 2186

  • Összes látogató: 5 828 196

Sarti - Halkidiki - Görögország
Szállásajánlatok Sartin.
Árajánlatkérés és szállásfoglalás közvetlen a szállás tulajdonosától.