Rántott feta - saganaki |
Hozzávalók: 40 dkg feta, a panírozáshoz liszt, zsemlemorzsa, tojás, a kisütéshez bõven olivaolaj Elkészítés: A sajtot lecsepegtetni és nem túl vékonyra, kb. ujjnyi vastagra felszeleteljük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk kétszer, majd bõ forró olivaolajban mindkét oldalát megsütjük. Végül görögös garnírungokkal (paradicsom, uborka, olajbogyó, tzaziki, feferoni paprika) körítjük. |
Komment
Hozzávalók:
40 dkg feta, a panírozáshoz liszt, zsemlemorzsa, tojás, a kisütéshez bõven olivaolaj
Elkészítés:
A sajtot lecsepegtetni és nem túl vékonyra, kb. ujjnyi vastagra felszeleteljük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk kétszer, majd bõ forró olivaolajban mindkét oldalát megsütjük. Végül görögös garnírungokkal (paradicsom, uborka, olajbogyó, tzaziki, feferoni paprika) körítjük.