KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Corali Hotel



A Corali Hotel egy zöld domb oldalán található, 600 méterre Kymi kikötőjétől és 1 km-re a közeli strandoktól. A szálloda ingyenes Wi-Fi-vel és Égei-tengerre néző erkéllyel rendelkező szobákat kínál.

Minden légkondicionált szoba világos, TV-vel, telefonnal és hűtőszekrénnyel felszerelt. Minden saját fürdőszoba zuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel felszerelt. Biológiai tisztítási szolgáltatás biztosított.

A vendégek egy házi lekvárokkal és helyi ízekkel gazdagított reggelivel kezdhetik a napjukat, amelyet a tágas reggelizőteremben vagy kérésre a szobájukban szolgálnak fel. A helyszíni kávézó-bár frissítő italokat, italokat és könnyű ételeket kínál. A szálláshelytől 600 méterre egy kisbolt és éttermek sorakoznak.

A Soutsini és Mourteri strandok 20 perces autóúttal elérhetők. A 24 órás recepció kétirányú transzfert szervez Kymi kikötőjéből. Corali körülbelül 83 km-re található Chalkida városától és 63 km-re Eretriától. A helyszínen ingyenes privát parkolási lehetőség biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, biciklik, hűtőgép, internet, vasaló, parkoló, állatbarát, étterem, szobaszervíz, tengerrenéző szobák, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-10 

  32 80% 



Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..