KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Villa Galinia



Az Akrotíriben található Villa Galinia panorámás terasszal rendelkező étteremmel, tengerre néző szállással, valamint egész épületében ingyenes wifivel várja vendégeit. A helyszínen medence is rendelkezésre áll, a Vörös strand pedig 2,5 km-re fekszik. A legközelebbi buszállomás 800 méterre helyezkedik el.

A Villa Galinia jellegzetes kükladikus stílusú szobái légkondicionálással, valamint TV-vel és hűtőszekrénnyel felszereltek. Minden szobához saját fürdőszoba, valamint Égei-tengerre és vulkánra néző erkély tartozik.

A szálláshelyen mindennap kontinentális reggelit szolgálnak fel. A Villa Galinia éttermében á la carte ételeket szolgálnak fel. Az étteremből csodálatos kilátás nyílik Szantorinire és a tengerre.

Fíra nyüzsgő városa 20 perces autóútra, Szantorini nemzetközi repülőtere pedig 9 km-re található. Díjmentes magánparkoló vehető igénybe, a kikötőbe és a reptérre közlekedő transzfer pedig felár ellenében áll rendelkezésre. Kérésre ingyenes, egyirányú transzfer biztosított Akrotíri buszmegállójából. A helyszínen kérésre autó- és kerékpárkölcsönzésről gondoskodnak.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 8,6 pontra értékelték.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, internet, parkoló, étterem, tengerrenéző szobák, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-16 

  37 95% 




Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..