KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hercules Hotel



Ez a szálláshely 4 perces sétára található a strandtól. A Hercules Hotel 600 méterre található Faliraki központjától és 1500 méterre a legközelebbi strandtól. A szállodában úszómedence és külön gyermekmedence található. Ingyenes napozóágyak és napernyők állnak rendelkezésre.

A Hotel Hercules szobái praktikusak és egyszerűen berendezettek. Minden szobához erkély vagy terasz, hűtőszekrény és saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

A szállodában egy reggelizőterem és egy medence melletti büfé is található TV-vel, valamint házi készítésű ételeket és harapnivalókat szolgálnak fel reggeltől éjfélig.

Faliraki híres éjszakai élete csak egy rövid sétára található. A nudista strand 500 méterre, a buszmegálló pedig 5 perces sétára található. Rodosz belvárosa 15 km-re, a repülőtér pedig 19 km-re található.

A Hercules Hotel munkatársai a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre állnak, és csoportos vacsorákat is szerveznek, és tájékozódhatnak a környékről.


Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, hűtőgép, internet, parkoló, étterem, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-01 

  38 80% 



Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..