KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Maistrali



Ez a szállás 1 perces sétára van a vízparttól. A nemrég felújított tengerparti szálloda Parga központjában található mindössze 50 méterre a Kryoneri strandtól. A minőségi szolgáltatásáért "Q Label" díjjal kitüntetett Maistrali szálloda ingyenes laptopot biztosít vendégeinek.

A buja növényzettel körülvett, családi kézben lévő Maistrali egyedülállóan berendezett szobákkal és romantikus tetőtéri szobákkal várja vendégeit, hidromasszázs zuhanyzókkal vagy pezsgőfürdőkkel. Az erkélyek Panagia szigetére és a velencei várra nyújtanak kilátást.

A szálloda bárja egész nap nyitva tart, késő éjszakáig. Az itt elfogyasztható reggeli friss, helyi alapanyagokból készül, és frissítő gyümölcsleveket is tartalmaz. Napközben borok, egzotikus koktélok, szeszes italok és különféle sörök kaphatók.

Parga kikötője mindössze 100 méterre található. A kikötői negyedben tengerparti tavernák és kávézók sokasága várja a vendégeket. A recepció személyzete készséggel ad tájékoztatást vízisíeléssel, szörfözéssel és ejtőernyős motorcsónakozással kapcsolatban. A recepción 24 órás turisztikai információ nyújtás is biztosított.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Párga egyik legkedveltebb része.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 9,8 pontra értékelték.

Felszereltség és szolgáltatások: erkély, bbq, internet, vasaló, parkoló, állatbarát, tengerrenéző szobák, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-02 

  40 81% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat