KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Alea Resort



Ez az szálláshely 6 perces sétára található a strandtól. A Valtos strandtól mindössze 600 méterre található Alea Resort egész évben szabadtéri medencével, valamint jól felszerelt stúdiókkal és apartmanokkal várja vendégeit, melyekből korlátlan kilátás nyílik a hegyekre és a Jón-tengerre. Parga falu 1950 méteren belül található.

Az ízlésesen berendezett szállások teraszra vagy erkélyre nyílnak, és teljesen felszerelt konyhasarokkal rendelkeznek, főzőlappal és elektromos sütővel. A szobákban légkondicionáló, műholdas TV, széf és hajszárító található a fürdőszobában.

Az Alea Resort vendégei különféle ételeket fogyaszthatnak az à la carte étteremben, vagy koktélokat és könnyű harapnivalókat a medencebárban. Minden reggel kontinentális reggelit szolgálnak fel.

A gyermekeket játszótér várja. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a közös helyiségekben.

Az Alea Resort 3 km-re található Anthousa falujától. Igoumenitsa kikötője 45 km-re található. A helyszínen ingyenes, privát parkoló áll rendelkezésre.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hajszárító, internet, konyha, parkoló, állatbarát, játszótér, étterem, széf, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-29 

  28 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!