KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Villa Dorita



A Parga központjától és a Krioneri strandtól sétatávolságra található Villa Dorita önellátó szállást kínál ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel. A szállodában egy napozóágyakkal körülvett szabadtéri medence, egy bár és egy játszótér is található.

A Dorita stúdiói erkélyre nyílnak, kilátással Parga városára és a környező olajfaligetekre. A konyhasarokban mini sütő, hűtőszekrény és egy kis étkező található. Minden légkondicionált szállás műholdas TV-vel és hajszárítóval rendelkezik.

A Villa Dorita bútorozott kertjében székek és asztalok állnak rendelkezésre, valamint grillezési lehetőség is rendelkezésre áll. A reggelit minden reggel a medencebárban szolgálják fel. Frissítők és harapnivalók is biztosítottak.

Igoumenitsa kikötője 49 km-re található, és összeköttetést biztosít Korfu szigetével. Syvota festői faluja és számos strandja 30 perces autóútra található. Ingyenes helyszíni parkolási lehetőség biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, biciklik, hűtőgép, kert, hajszárító, internet, konyha, parkoló, állatbarát, játszótér, széf, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-05-09 

  43 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!