KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Paradosi Rooms



A Paradosi Rooms önellátó szállásegységei légkondicionálóval és TV-vel felszereltek. A szállások Grekochoriban találhatók, körülbelül 600 méterre Igoumenitsa kikötőjétől és 3 km-re Drepanos strandjától.

A világos stúdiók járólapozott padlóval és egyszerű fabútorokkal rendelkeznek. Mindegyikhez hűtőszekrénnyel felszerelt konyhasarok, erkély és saját fürdőszoba tartozik.

Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész épületben, valamint a kertben játszótér és grillezési lehetőség áll rendelkezésre.

A házon belüli hagyományos étteremben görög ételeket, köztük helyi pitéket és péksüteményeket szolgálnak fel. Az egész évben nyitva tartó étterem légkondicionált, és a hideg napokra kandalló is van. Mindennap reggelit szolgálnak fel, és a szállodában egy bár is működik.

A Paradosi Rooms kényelmes helyen található, mindössze 100 méterre a Nemzeti úttól. Igoumenitsa kikötőjébe transzfer is megoldható. A vendégek ingyenes helyszíni parkolási lehetőséget is igénybe vehetnek.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, tűzhely, vasaló, hűtőgép, kert, internet, konyha, parkoló, állatbarát, játszótér, étterem, szobaszervíz, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-07 

  29 80% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat