KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Orpheus



Ez a szállás 2 perces sétára van a vízparttól. A családi tulajdonban álló Hotel Orpheus légkondicionált, erkélyes szobákat kínál mindössze 50 méterre Guviá strandjától. A hotelben koktélbár és büfé működik. A szálláshely egész területén ingyenes wifi biztosított.

A Hotel Orpheus egyszerűen berendezett szobáiban TV és hűtőszekrény áll rendelkezésre. A fürdőszobák hajszárítóval felszereltek. Némelyikből a tengerre nyílik kilátás. Napi takarítás, ágynemű- és törölközőcsere pedig 2 naponta biztosított.

A hotel bárjában frissítőket, kevert italokat és harapnivalókat kínálnak. Két széles képernyős műholdas TV áll rendelkezésre. A szálloda recepcióján széfek vehetők igénybe.

Guviá kikötője 600 méterre található. A városközpontban álló Hotel Orpheus épületétől könnyen megközelíthető a kikötő (6 km) és a repülőtér (7 km). A taxiállomás a szállodával szemben található, bárok és vendéglők pedig a hotel közvetlen közelében sorakoznak.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 8,8 pontra értékelték.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, hajszárító, internet, parkoló, tengerrenéző szobák, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-15 

  50 93% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat