KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Arion Hotel



Ez a szállás 3 perces sétára van a vízparttól. Az Arion Hotel légkondicionált szobákat kínál erkéllyel Anemomilos strandjától mindössze néhány lépésre, Korfu városközpontjától pedig 1,2 km-re. A szálloda bárral, valamint a szálloda egész területén ingyenes wifivel várja vendégeit. Az egykori királyi Mon Repo strand csupán 50 méterre található, mely minden szállóvendég számára díjmentes. A kikötő 2,5 km-re helyezkedik el.

Az Arion szobái tágasak és ízlésesen berendezettek. TV, iratszéf és minihűtő is rendelkezésre áll. Minden szobához zuhanyzóval és ingyenes piperekészlettel ellátott, saját fürdőszoba tartozik.

A vendégek kávét vagy különféle italokat fogyaszthatnak a bár elegáns társalgójában. A szállodában mindennap svédasztalos amerikai reggelit szolgálnak fel.

Korfu nemzetközi repülőtere mindössze 2 km-re fekszik. Az Ahílio-palota 20 perces autóútra, a Mon Repos palota pedig 50 méterre látható. A Szent Jászon és Szent Sosipater bizánci templom közvetlenül a szálláshely mellett található. A tengerparti Benitses falu 12 km fekszik. A kaszinó 1 km-re, Pontikonisi pedig 1,5 km-re van. Az ingyenes helyszíni parkoló lefoglalására nincs lehetőség.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, internet, parkoló, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-15 

  38 73% 



Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..