KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Billy`s House



A Billy`s House szabadtéri medencével várja vendégeit Vasilikíben, 500 méterre Vasiliki kikötőjétől. A szállásokhoz pezsgőfürdő tartozik. Az Agiofili strand 2,9 km-re található. Ingyenes Wi-Fi biztosított.

Minden szálláson síkképernyős, műholdas TV található. Minden apartmanhoz egy terasz tartozik, míg néhány apartmanhoz 2 erkély is tartozik. Minden egységhez sütővel és kenyérpirítóval felszerelt konyhasarok tartozik. Hűtőszekrény, főzőlap és vízforraló is biztosított. Minden egységhez saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Törölköző és ágynemű biztosított. A légkondicionáló alapfelszereltség.

A környéken számos programlehetőség kínálkozik, beleértve a szörfözést, búvárkodást és kerékpározást. Porto Katsiki 6 km-re található a Billy`s House épületétől. A legközelebbi repülőtér a 22 km-re lévő Aktion repülőtér. A helyszínen ingyenes privát parkolási lehetőség biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, bbq, hűtőgép, hajszárító, internet, vízforraló, konyha, parkoló, állatbarát, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-09-15 

  55 80% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat