KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Plaza Hotel



Ez az ingatlan 1 perc sétára van a strandtól. A Plaza Hotel közvetlenül az Agia Triada stranddal szemben található, Zakynthos városközpontjában. A vendégek élvezhetik a Jón-tengerre nyíló közvetlen kilátást és ingyenes Wi-Fi-t.

A Plaza Hotel számos kényelmesen berendezett szobát kínál Cocomat matracokkal, melyek mindegyike síkképernyős műholdas TV-vel, légkondicionálóval és saját fürdőszobával rendelkezik. A padlótól a mennyezetig érő ablakok a tengerre néző, bútorozott erkélyekre nyílnak.

Minden reggel svédasztalos reggelit szolgálnak fel a reggelizőteremben. A szálloda bárjában italok és kávé fogyaszthatók.

A recepción műholdas TV-szoba és internetsarok található. A helyszínen PlayStation játékszoba is rendelkezésre áll, a recepció pedig a nap 24 órájában nyitva tart. Egy teniszpálya 50 méterre található a szálláshelytől.

A Plaza Hotel rövid sétára található a Solomos tértől, a múzeumoktól és a könyvtártól. A kikötő, ahonnan a Navagio strandra induló sétahajók indulnak, valamint számos bár és étterem 1000 méterre található. A strand mentén a vendégek hagyományos tavernákat találhatnak, és zakinthai ételeket kóstolhatnak. A sziget kikötője 2 km-re, repülőtere pedig 5 km-re található.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, internet, vasaló, parkoló, szobaszervíz, széf, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-29 

  40 80% 




Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..