KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Agia Roumeli Hotel



Az Agia Roumeli Hotel közvetlenül a Samaria-szoros kijárata mellett található, pár lépésre a strandtól. Az Agia Roumeli faluban található szálloda étteremmel, tengerparti bárral, valamint tengerre vagy hegyekre néző erkéllyel rendelkező, légkondicionált szobákkal várja vendégeit. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész épületben.

A Hotel Agia Roumeli minden egyszerűen berendezett szobája síkképernyős, műholdas TV-vel rendelkezik. Minden hangszigetelt szállás hűtőszekrénnyel, elektromos vízforralóval és íróasztallal rendelkezik. A saját fürdőszobában ingyenes piperecikkek, hajszárító és zuhanyzó található.

A reggelit mindennap a helyszíni étteremben szolgálják fel, ahol a vendégek görög ételeket is fogyaszthatnak ebédre vagy vacsorára.

Éttermek és kisboltok egy rövid sétára találhatók a szálláshelytől. A vendégek Sfakiából, Pelochorából vagy Sougiából napi komppal érhetik el a falut.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, biciklik, hűtőgép, kert, hajszárító, internet, vízforraló, parkoló, állatbarát, játszótér, étterem, széf, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-10 

  25 80% 




Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..