KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Aris Hotel



Az Aris Hotel egy családi kézben lévő 3 csillagos szálloda, amely Paleochora óvárosának szélén található, mindössze 5 perces sétára a központtól és a strandoktól. A művészetet népszerűsítő szálloda ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel ellátott szobákat kínál, kilátással a Líbiai-tengerre vagy a kertre. A helyszínen egy éjfélig nyitva tartó kis bár, valamint ingyenes kerékpárok állnak rendelkezésre.

Az Aris Hotel márványpadlóval és élénk színekkel díszített szobái légkondicionálóval, kis hűtőszekrénnyel és elektromos vízforralóval felszereltek. A modern, saját fürdőszobákban zuhanyzó található.

A svédasztalos reggelit 07:30 és 11:00 óra között szolgálják fel, és elfogyasztható az étkezőben, a teraszon és a kertben, vagy a szobában. Csomagolt reggeli vagy kis önkiszolgáló reggeli is elkészíthető.

A vendégek masszázskezeléseket vehetnek igénybe a helyszíni masszázsszobában. A hallban műholdas TV és könyvtár áll rendelkezésre.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, biciklik, hűtőgép, kert, internet, vízforraló, parkoló, állatbarát, szobaszervíz, széf, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-08 

  28 80% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat