KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Lato Boutique Hotel



A régi város kikötőjével szemben található Lato Boutique Hotel egy tetőtéri étterem-bárral rendelkezik, kilátással Heraklion velencei erődjére. Ingyenes Wi-Fi-t, valamint divatos szobákat és lakosztályokat kínál, kilátással a régi kikötőre és Heraklion városára.

A Lato modern és légkondicionált szállásai nemrégiben felújítottak, és mindegyikhez erkély és íróasztal tartozik. A felszereltség része a széf, a minibár és a műholdas LCD TV. Néhány szálláshoz pezsgőfürdő vagy bútorozott erkély is tartozik.

A vendégek mindennap amerikai és svédasztalos reggelit fogyaszthatnak krétai ízekkel. A Brilliant és a Herbs` Garden ínyenc éttermek előre beállított, 4 fogásos ebéd- és vacsoramenüket szolgálnak fel, amelyeket speciálisan a séfünk készít. A stílusos tetőtéri étterem-bár tökéletes hely egy gyertyafényes vacsorához és a Földközi-tenger feletti naplementéhez.

A vendégek kérésre és felár ellenében élvezhetik a pihenés pillanatait a kis gőzfürdőben - pezsgőfürdővel. A szobaszerviz a nap 18 órájában elérhető. A Lato Boutique Hotel több multifunkcionális teret és akár 350 fő befogadására alkalmas konferenciatermet is tartalmaz, amelyek esküvők, születésnapi partik, workshopok és egyebek helyszínéül szolgálhatnak.

A Lato Hotel 24 órás recepciója különféle szolgáltatásokat kínál, az autókölcsönzéstől az utazásszervező pultig. A fő sétálóutca, a Régészeti és Iraklioni Történeti Múzeum rövid perc sétával elérhető, éttermek, bárok és üzletek pedig egy rövid sétával elérhetők. A vendégek ingyenes nyilvános parkolót vehetnek igénybe a szálláshely közelében.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, kert, internet, vasaló, minibar, parkoló, állatbarát, étterem, szobaszervíz, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-30 

  27 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!