KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Arminda Hotel & Spa



Az Arminda Hotel & Spa egy all-inclusive 4 csillagos szálloda, mindössze 300 méterre Herszonisszosz legközelebbi strandjától. A szálloda 4 nagy sós vizű medencével rendelkezik, 2 külön gyermekrésszel. A wellnessközpontban szauna, törökfürdő és pezsgőfürdő található.

A padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkező, légkondicionált szállások a medencére, a kertre vagy a Krétai-tengerre néző erkéllyel rendelkeznek. Műholdas TV-vel, széffel és hűtőszekrénnyel felszereltek. Minden saját fürdőszoba hajszárítóval felszerelt.

Az Arminda vendégei svédasztalos ételeket fogyaszthatnak a helyszíni étteremben. A medence melletti snack bárban vagy a helyszíni Votsalo bárban különféle italokat szolgálnak fel.

A sportolási lehetőségek közé tartozik: 3 padelpálya, kosárlabdapálya és minigolfpálya, valamint fitneszterem és szabadtéri edzőterem. (Padel felszerelés (térítés ellenében) rendelkezésre áll. A fiatal vendégek számára játszótér és gyerekklub is biztosított. A fürdőközpontban masszázs, arc- és testterápiák állnak rendelkezésre.

Az Arminda Hotel 2 km-re található Hersonissos központjától és 40 km-re Heraklion kikötőjétől. A Nikos Kazantzakis nemzetközi repülőtér 24 km-re található. A közelben ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, kert, hajszárító, internet, parkoló, állatbarát, játszótér, étterem, tengerrenéző szobák, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-31 

  25 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!