KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Ameris Studios & Apartments



A Neos Marmaras Village kikötőjére néző Ameris Apartments and Studios 800 méterre található a Paradise strandtól. A modern berendezésű, ingyenes Wi-Fi-vel ellátott, önellátó szállások erkélyéről a kertre és a tengerre nyílik kilátás.

A légkondicionált stúdiókban és apartmanokban egy kávéfőzővel, hűtőszekrénnyel, elektromos sütővel és főzőlappal felszerelt konyhasarok is található. Műholdas TV, valamint fürdőköpennyel és hajszárítóval ellátott fürdőszoba is rendelkezésre áll. Néhány lakóegységben kandalló is található.

A vendégek ingyenesen használhatják a helyszíni grillezési lehetőséget. Pékség és szupermarket 30 méterre található a szálláshelytől.

Az Ameris Apartments and Studio sétatávolságra található a kávézóktól, bároktól és éttermektől. Porto Carras homokos strandja 1,5 km-re található. Toroni és Nikiti tengerparti városai 20 km-re találhatók.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, tűzhely, hűtőgép, kert, hajszárító, internet, konyha, parkoló, állatbarát, étterem, tengerrenéző szobák, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2023-03-02 

  48 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!