KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Antigoni Beach Resort



Ez a szállás 1 perces sétára van a vízparttól. A Halkidiki-félszigeten, Trani Ammouda strandján található Antigoni Beach Resort egyedien berendezett szobákat kínál, amelyek erkélyéről a Sigiticos-öbölre vagy a medencére és a kertre nyílik kilátás. A szálláshely wellnessrészleggel és svédasztalos reggelivel várja vendégeit.

A világos színekkel díszített, elegáns, tágas szobákban műholdas LCD TV és minibár szolgálja a kényelmet. A fürdőszobákban fürdőköpeny is biztosított. Néhány fürdőszobában hidromasszázs zuhanykabin található. Egyesekben pezsgőfürdő is garantálja a vendégek kikapcsolódását.

Az étteremben mediterrán ételek és friss halból készült fogások fogyaszthatók ebéd- és vacsoraidőben. A medenceparti és a strandbárban egész nap rendelhetnek kávét és frissítő italokat a vendégek. A szálláshelyen felszolgált görög reggeli helyi termékeket és házi készítésű lekvárokat is tartalmaz.

Az Antigoni Beach Resort wellnessrészlegén masszázs- és egyéb testkezelések vehetők igénybe. Fitneszközpont szintén működik a helyszínen. A szálláshelyen ingyenes pingpongozási lehetőség is kínálkozik. A legfiatalabb vendégek számára egy gyerekmedence került kialakításra. Felár ellenében a vendégek részt vehetnek lovaglóórákon és különféle vízi sportokat is kipróbálhatnak.

A bároknak és éttermeknek is otthont adó Agiosz Nikolaosz települése 3 km-re van. Szaloniki repülőtere 85 km-re helyezkedik el. A helyszínen ingyenes magánparkoló biztosított.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 9,4 pontra értékelték.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, kert, internet, vasaló, minibar, parkoló, étterem, szobaszervíz, széf, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-15 

  45 94% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat