KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Viky



Ez a szálláshely 1 perc sétára van a strandtól. A Chalkidikiben, Sarti homokos strandjától mindössze 150 méterre található Hotel Viky kandallóval ellátott bárral és szabadtéri ülősarokkal várja vendégeit. Az illatos kerttel körülvett szálláshely légkondicionált szállást kínál ingyenes Wi-Fi-vel és saját erkéllyel.

A Viky minden szobája és stúdiója csempézett padlóval és lágy színekkel rendelkezik. Minden egység TV-vel, elektromos vízforralóval és hűtőszekrénnyel felszerelt, néhányban pedig konyhai eszközökkel felszerelt konyhasarok is található.

Éttermek, bárok és szupermarketek egy rövid sétára találhatók a szálláshelytől.

A Hotel Viky épülete Szaloniki városközpontjától 148 km-re, Szaloniki nemzetközi repülőterétől pedig 135 km-re található. Toroni falu 30 km-re található. A recepció személyzete készséggel segít autóbérlésben, hogy felfedezhesse a híres strandokat, mint például a 7 km-re található Kavourotripes. A közelben ingyenes nyilvános parkoló található.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, tűzhely, hűtőgép, kert, internet, vasaló, vízforraló, konyha, közeli strand, parkoló, étterem, szobaszervíz, széf, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-30 

  37 80% 




Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..