KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Star Beach Resort



A Makrygialos településén, közvetlenül a homokos Paralia strandon található Star Beach Resort csodálatos kilátást nyújt az Égei-tengerre. A szolgáltatások közé tartozik egy étterem, strandbár, valamint napozóágyak és napernyők a strandon. A közös helyiségekben ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

A Star Beach légkondicionált stúdiói és apartmanjai elektromos főzőlappal és mini hűtőszekrénnyel felszerelt konyhasarokkal rendelkeznek. Minden egységben zuhanyzós fürdőszoba található. Ágynemű és törölköző biztosított. A legtöbb lakrész bútorozott erkélyre nyílik.

A vendégek asztalitenisz, biliárdasztal és léghoki játék áll a vendégek rendelkezésére. Egy gyerekklub is rendelkezésre áll, a környéken pedig népszerű program a sznorkelezés, a búvárkodás, a horgászat és a szörfözés.

Egy buszmegálló 800 méterre található a Star Beach épületétől. Paralia Katerinis 14 km-re, Elatochori pedig 34 km-re található. Szaloniki városa 44 km-re található.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, hűtőgép, kert, internet, vasaló, konyha, parkoló, állatbarát, játszótér, étterem, szobaszervíz, tengerrenéző szobák, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-31 

  70 80% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat