KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Angela



Asprovalta homokos strandjától mindössze 150 méterre található Hotel Angela buja kertjében snackbár és játszótér várja a vendégeket. A szálláshely önellátó szállást kínál erkéllyel, kilátással az Égei-tengerre, a kertre vagy a hegyekre.

Az Angela egyszerűen berendezett stúdiói és apartmanjai hűtőszekrénnyel és főzőlappal felszerelt konyhasarokkal rendelkeznek. Minden egység TV-vel felszerelt. A saját fürdőszobában zuhanyzó található. Légkondicionálás felár ellenében vehető igénybe.

A vendégek elkészíthetik saját reggelijüket vagy egyéb ételeiket, amelyeket saját erkélyükön fogyaszthatnak el. A kertben grillezési lehetőség is rendelkezésre áll szabadtéri étkezéshez.

A Hotel Angela 2,6 km-re található Asprovalta központjától. Szaloniki városa 78 km-re, Szaloniki nemzetközi repülőtere pedig 95 km-re található. Kavala városa 80 km-re található. A nyilvános helyiségekben ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre, a közelben pedig ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, kert, internet, konyha, parkoló, állatbarát, játszótér, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-05-11 

  39 80% 



Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..