KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Ammolithos Beach



Ez a szállás 1 perces sétára van a vízparttól. Az Ammolithos szálláshely önellátó szobákat kínál ingyenes Wi-Fi-vel. A Strimonikos-öböl mentén található szálláshely 50 méterre van a kék zászlós Stavros strandtól. A helyszínen díjmentes, privát parkolási lehetőség is rendelkezésre áll.

A légkondicionált szobák modern bútorokkal várják a vendégeket. Mindegyik könnyű ételek készítésére alkalmas konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel és síkképernyős műholdas TV-vel rendelkezik. Néhányhoz saját erkély is tartozik.

Az Ammolithos szálláshelyen szobaszerviz is kérhető, így a vendégek élvezhetik a privát reggelit. Esetleg egy hideg ital mellett lazíthatnak a szálloda napos teraszán.

Macedonia repülőtere, valamint Serres és Drama városai 80 km-re fekszenek a szálláshelytől. Amfipoli múzeuma 25 km-re helyezkedik el. A közeli látnivalók között található a bizánci Rentina vár, valamint ókori Sztagira városának romjai.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, internet, konyha, parkoló, állatbarát, szobaszervíz, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-29 

  45 80% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat