KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel El Greco



Az El Greco szállása Szaloniki városközpontjában, az Arisztotelész tértől mindössze 5 perces sétára, a Fehér toronytól pedig 20 perces sétára található. Az ingyenes, szélessávú wifivel felszerelt szállás remek tömegközlekedési kapcsolatokat kínál.

A légkondicionált szobák városra néző erkéllyel, síkképernyős, műholdas TV-vel, mini hűtőszekrénnyel, valamint káddal és hajszárítóval ellátott fürdőszobával rendelkeznek.

A reggelit mindennap a szállás ebédlőjében szolgálják fel. A helyszíni étteremben modern görög és mediterrán ételek, valamint széles borválaszték várja a vendégeket.

Szaloniki összes főbb látnivalója és vásárlási lehetőségei egyaránt sétatávolságra találhatók. A Nemzetközi Kiállítási Központ mindössze 5 perces autóútra van.

Szaloniki kikötője és vasútállomása 5 percre vannak. Kérésre és felár ellenében a szállás és a repülőtér között VIP taxitranszfer biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, bbq, hűtőgép, internet, vasaló, parkoló, állatbarát, étterem, szobaszervíz, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-30 

  31 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!