KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Tolo



A közvetlenül Tolo vízpartján található Hotel Tolo étteremmel és bárral rendelkezik, ahonnan panorámás kilátás nyílik az Argolic-öbölre. A szálloda modern berendezésű szobákat és lakosztályokat kínál bútorozott erkéllyel és ingyenes Wi-Fi-vel.

A világos és hangszigetelt, légkondicionált szállások műholdas TV-vel és hűtőszekrénnyel felszereltek. A saját fürdőszoba ingyenes piperecikkekkel és hajszárítóval felszerelt. Néhány szállástípus a tengerre néz.

A Hotel Tolo vendégei görög konyhán alapuló, svédasztalos ételeket fogyaszthatnak. A szálláshelytől rövid sétára helyi vendéglők és bárok találhatók.

A 24 órás recepció készséggel segít autóbérlésben, hogy felfedezhesse a 11 km-re található, festői Nafplio-t. Mycanae régészeti lelőhelye és Epidaurus ősi színháza 35 km-re található a Hotel Tolo épületétől. A közelben ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, hűtőgép, hajszárító, internet, parkoló, étterem, szobaszervíz, tengerrenéző szobák, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-07 

  30 80% 




Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..