KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Alexandros Rooms & Studios



Az Alexandros Rooms & Studios kerttel várja vendégeit 1,2 km-re Szkopelosz városközpontjától és a sziget kikötőjétől. A légkondicionált szállások az Égei-tengerre és a hegyekre vagy a kertre néznek. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

Az Alexandros minden szobája és stúdiója bútorozott teraszra vagy erkélyre nyílik. Mindegyik TV-vel és hűtőszekrénnyel rendelkezik, míg néhányhoz étkezőasztallal és mini sütővel és főzőlappal felszerelt konyhasarok is tartozik. Az ár tartalmazza a reggeli finomságokat.

A szálláshelyen füves területekkel és növényekkel rendelkező kert, valamint napozóterasz és grillező található. A helyszínen ingyenes privát parkolási lehetőség biztosított.

A buszpályaudvar 50 méterre található, ahonnan a környék több része is elérhető, és 250 méterre található egy szupermarket, ahol az általános élelmiszereket árusítják. Egy étterem és egy kávézó bár 1 km-re található. A Stafylos strand 2 km-re található.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, kert, internet, vasaló, konyha, parkoló, játszótér, étterem, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-10-10 

  59 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!