Nem tudom, hogy ismeritek-e ezt az OPENSEAS oldalát: www.openseas.gr?
Ez egy olyan oldal, ahol lejárt dátumokra is lehet keresni, ami azért jó, mert meg lehet nézni, hogy a tervezett időpontot megelőző évben hogyan jártak a kompok. Ebből pedig következtetni lehet előre, hogy várhatóan hogyan járnak majd a kompok...
Szerintem nagyon hasznos, mert a legtöbb kompos oldal nem ilyen.
Sziasztok, segítséget várok komppal történő utazáshoz Patra-ba. Sajnos már Triesztből nem indul hajó, csak Velencéből, de minden érdekelne ezzel kapcsolatban.
Már olvasgatom a régebbi írásokat, de kimondottan Patra-i utat nem találtam, csak szigetek közöttit. Előre is köszönöm. Árak is érdekelnének, bár én is böngészgetem, de nem igazán akarom elhinni, hogy ennyivel olcsóbb lenne, mint ha végigautózunk Szerbián.
Köszi előre is.
A Danae honlapjáról:
IMPORTANT! - Strike announced on ferries on 15/6/2011
Ezen kívül ismertek még olyan oldalakat, ahol előzetesen lehet tájékozódni a várható sztrájkok miatti kompközlekedés korlátozásáról, esetleg leállásáról?
Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi van a Skopelitis Express-el, mert a szállásadónk írta, hogy három napig nem megy, de utána ... ?
Üdv.: w
#1751102011-09-06 19:44:11 Válasz a #175103. hsz-ra
Szia Wobbler!
Udvozlet Amorgosrol!. Nagyon jo hely, mi nagyon szeretjuk, nagyon karakteres.
Az Express Skopelites nem jar minden nap, ugy tudom heti 3 alkalommal megy. Egyet ma lattunk bent allni Katapola kikotojeben, eppen festettek.
Nezd meg a openseas.gr oldalt, nekem ott bejottek a menetrendek.
Az ido nagyon jo, az nem indokolja, hogy ne menjenek. Jo utat nektek!
#1755022011-09-12 14:56:13 Válasz a #175356. hsz-ra
Köszi az infót, Relax!
Bár itt Naxos-on a szállásadónk nem tudta megmondani mi a helyzet, de Ő is inkább a Blue Star-t ajánlotta. Bent voltunk ma Naxos városban, és meg is vettük rá a jegyeket.
Üdv.:w