Most olvasta fel nekem a párom a német Aero c. repülős magazinból, hogy 2009-ben megszűnik az Olympic Airlines és helyébe egy Pantheon Airways nevű társaság fog lépni. A repülőgépek és alkalmazottak 3/4 részét felszámolják, ezáltal a menetrendszerint érintett úticélok 75% is megszűnik, így több kis sziget stb...nem lesz már programon. A magazin figyelmeztet, hogy az átalakulásig ne vásároljunk előre jegyeket, mert lehet, hogy az odavész!!!!!!!!!!
Most olvasta fel nekem a párom a német Aero c. repülős magazinból, hogy 2009-ben megszűnik az Olympic Airlines és helyébe egy Pantheon Airways nevű társaság fog lépni. A repülőgépek és alkalmazottak 3/4 részét felszámolják, ezáltal a menetrendszerint érintett úticélok 75% is megszűnik, így több kis sziget stb...nem lesz már programon. A magazin figyelmeztet, hogy az átalakulásig ne vásároljunk előre jegyeket, mert lehet, hogy az odavész!!!!!!!!!!
Ugyan az történik ,mint annó nálunk a Malév-vel .....
érdekes ; pl. az Aegean Airlines prosperál
" repülőgépek és alkalmazottak 3/4 részét felszámolják " nálunk ennyire nem volt durva
Sziasztok!
Más irányú úticél végett éppen most nézegetem a Wizzair honlapját és döbbentem látom , hogy nincs rajta Rodosz mit célpont
Tudom, hogy ilyenkor nincs járatuk, csak nyáron, de attól még, elérhető állomásként rajta szokott lenni, illetve látható, hogy igen, oda mennek, de majd csak ekkor meg akkortól.
Nem tud valaki valami bővebbet
Esetleg tényleg megszüntették
A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy a 2009 nyarára vonatkozó menetrendet teljes egészében rendelkezésre bocsátotta.
A járatok mostantól 2009. szeptember 15-éig állnak rendelkezésre foglalásra. A járatkibővítésre való elkötelezettségünknek köszönhetően számos nagyszerű útvonalon nagyobb gyakorisággal közlekednek repülőgépeink."
Megnéztem az oldalán az uticélokat, sajnos Görögországot egyáltalán nem találtam.
Bocs, hogy ilyen rossz hírt közöltem!
szepeva
A dumcsiba írtam, most látom, hogy itt volt téma a Wizz járata, ezért bemásoltam.
szepeva
Annyira megijedtem, hogy rögtön fel is hívtam a wizz ügyfélszolgálatot... azt mondták, hogy nincs még minden eldöntve és nincs még minden fent, kb. hetente érdemes ellenőrizni az újonnan felkerülő járatokat.
csak a legújabbakat
tették közzé és még alakul a menetrend-REMÉLEM
Én is. És remélem, lehet hinni annak, amit mondott az ügyfélszolgálatos pasi. Ha valaki látja majd valamikor a görög járatokat, akkor írjon egyet ide majd azért!
Folyamatosan figyelem a repülőtársaságokat,
de még nincs új a nap alatt
Vhol találtam Krétára járatot egész évben fapados áron-francia társaság-
de elvesztettem a fonalat
A többi horror-ár:600E alatt nem láttam.
És legalább 200 átszállás
Folyamatosan nézzük és akkor jelzem, de a szlovák oldalat is kell nézni, mert ott ilyenkor már meg szokott jelenni, és az időpontok nem nagyon változnak csak szűkülnek.
Whitefrost
de mennyivel több
Ha belépsz a magyar oldalra és ott a szlovák zászlóra kattintasz akkor átjutsz az ő oldalukra.
Cennik az árlista és ugyanúgy néz ki a katalógusuk mint a miénk csak más nyelven.
A repülős és a buszos út árai mások csak a fő katalógus ugyanaz
Whitefrost