kónyu!
Nagyon tetszenek a képeid.Egyértelműen Lefkada nyert nálam!!!
De még a csapat ezután dugja össze ,,fejeiket"
Szerintem ha megnézik a képeiteket , idén mindenki Lfkadára szavaz majd.
Köszi
Katus
Timba!
Köszi szépen az infókat én egy kicsit kevesebbre saccoltam a dolgot ,de nem vészes.Az Ágival megint váltottunk levelet és azt hiszem meg is találtam a megfelelő apartmant.Ha van még ami eszedbe jut az úttal kapcsolatban szivesen fogadok bábmilyen jótanácsot.
Bocsika!
Mint írtam Timbának is ,megtaláltam a tökéletes aprtmant.Ti választottatok már valamit?Annyira be vagyok sózva ,hogy ez már fáj.Nézd meg Te is Rainbow apartmant,ha eddig még nem tetted,szerintem nagyon jó,hátha neked is bejön.
Lityi!
Benne van a pakliban,csak várok Ágitól még egy levelet kb kedden a Pliades apartmanról aztán eldől.Szegény Áginak ezer levele van Thassosra utazóknak.Mindenki bevan sózva.Örülök,hogy sikerült!
Sziasztok!
Sajnos az új évem is rengeteg tennivalóval indult, így ritkán van időm fórumot olvasni. Mi (ahogy már korábban is leírtam) 2007. és 2008.-ban töltöttünk egy-egy hetet a szigeten. Képeim vannak fent, a beszámolók írását meghagyom másoknak, akiknek jobban megy.
Viszont ha bárkinek kérdése van, szívesen segítek, ha tudok. Írjatok privát üzenetet, a fórumot csak néha van időm visszaolvasni.
Off: Úgy tűnik, idén én is a Lefkada topicot bújom majd többet.
Doró!
Neked is megköszönnénk,ha ellátnál bennünket új Thassosra utazókat néhány jó tanáccsal.Légyszi írd meg Te is mi mennyibe került nektek ,hol jártatok és hasonlókat.Előre is köszi.
Valaki volt már sátorozni Thassoson?Kérnék tőle is infókat,mivel egy hét apartman után menni akarunk még 2-3 napra valahova sátorozni.Hova érdemes,mennyibe kerül stb.
Sziasztok!
Ma kaptam az utazási irodától.Nem tudom jól illesztettem-e be.Remélem ig
Sziasztok!
Mellékletben küldöm az idei thassosi árakat.
Az ajánlatok Skala Potamias-ra szólnak. Hosszú, homokos, helyenként apró kavicsos tengerpartja fiataloknak és gyermekes családoknak is felejthetetlen élményt nyújt. Az esti kikapcsolódásra vágyók számára tavernák, kávézók, bárok biztosítanak szórakozási lehetőséget. Helyi autóbuszjáratokkal a sziget minden települése könnyen elérhető.
A kínálatban szereplő apartmanok közül a Liolios-ban vagy az Aethrionban lehet a gyermekkedvezményt érvényesíteni:
LIOLIOS:
Fekvése: Skala Potamias központjától kb. 600 méterre, a tengerparttól kb. 200 méterre épült, csendes, nyugodt környezetben. Mini market kb. 150 méterre található. Éttermek, kávézók, üzletek a település központjában várják az idelátogatókat.
Elhelyezés: 2 fős, pótágyazható, földszinti, szépen berendezett stúdiókban, melyek mindegyike felszerelt konyhasarokkal, TV-vel, zuhanyzó/WC-vel, légkondicionálóval, terasszal rendelkezik.
Ellátás: Önellátás.
Felszereltség, egyéb:
AETHRION
Fekvése: Skala Potamias központjától kb. 900 méterre, a tengerparttól kb. 250 méterre épült, csendes, nyugodt környezetben. Éttermek, kávézók, üzletek a település központjában találhatók.
Elhelyezés: 2 és 3 fős, szépen berendezett stúdiókban és 4 fős apartmanokban (hálószoba+nappali konyhasarok), melyek mindegyike felszerelt konyhasarokkal, TV-vel, zuhanyzó/WC-vel, légkondicionálóval, kertre néző terasszal rendelkezik.
Norcsi!
Köszi szépen a tanácsot már át is olvastam ami érdekelt.Még egy kérdésem lenne,bár mondták már sokan,hogy a Görögöknél nem lopnak és eddig én is ezt tapasztaltam,csak akkor apartmanba laktunk.Szóval a kempingbe sem kell ettől tartani?