Szerintem egész jól összerakta minden ország a maga produkcióját. Szinte mind jobb volt, mint a próbákon. És azért a mi Zolink hangja is egészen jól szólt. Bár a technika is nagyon rendben van szerintem. Lehet itt kérem sznobizálni, de összeségében egészen jó kis show ez, kövezzetek meg, én élvezem...
Sziasztok!
Kész őrület volt! Majdnem infarktust kaptam, hogy hiába volt a 100 db szavazatom (vezetékesről) Sakisra. Már ott álltam a TV előtt, és sírtam, a szívem majd kiugrott, közben imátkoztam.
Most izgulhatunk szombatig!!!
Én felvettem az egészet DVD-re
De a hivatalos DVD-t is megveszem szerintem, ahogy a 2004-es is megvan.
Bár a legtöbb szám elég XXXX
A mi Zolink produkciója meg szerint elég "ciki" volt
De a mi Sakis-unk... Hihetetlen, mennyire összerakták végül az egészet...
Az áthangszerelés, a technika... az a "síelős" rész a körtáncot idéző koreográfiával... és felnyílt a dobogó, amiben a görög zászló volt...
Biztos igazatok van, és nekem van ilyen fura ízlésem... De például ettől is tetszik ez az egész Eurovíziós kavalkád, hogy mindenkinek jut azért valami, merthogy nem vagyunk egyformák.
A bennmaradtak közül most épp a litván zongorista fiú a kedvencem, a svájciakat nagyon sajnáltam az előző elődöntőben, és nagyon várom az oroszok dalát, hogy hogyan fog megszólalni színpadon, mert szerintem különleges. Majd néztek rám, hogy "Maaaargit! Nooooormális?"
És bocsánat, hogy én kivételesen nem Sakist éltettem most (bár tényleg nem volt éppen rossz), de én már csak ilyen nonkomformista alkat vagyok.
Szép Napot!