Én is kint akarok venni térképet mert itt Magyarországon nagyon bénák vannak,Nei Pori sok térképen nem is tüntetik fell
Gondolom Görögországba a benzinkutakon lehet kapni, és részletes is(remélem)
Sziasztok! Uj fórumos vagyok! Eddig csak olvastalak benneteket, remélve,hogy valaki valt a Sotiria apartmanban Neo Porin! Ha valaki tud róla irni néhány szót azt nagyon megköszönném! Jövõ hónap 28.-án indulunk! Már nagyon rá vagyok készülve! Üdv: Gizy
Szia Gizy.Sotiria nagyon jó helyen van,közel a tengerhez.A miénk 2 szobás volt.4 személyeset kértünk de 6 személy elfért volna,mert 2 dupla és 2 db 1-es ágy van,a terasz jó nagy tágas.TV van,a konyha elég hiányos,1 lábas,1 fazék,1 serpenyõ van,kávé fõzõ nincs.Nekünk tetszett az apartman.Jövõre ha sikerülne újra elmenni oda mennénk megint.Csendes, nyugodt,jó helyen van.Kellemes nyaralást nektek.Sajnos nekünk letelt,de én már vissza vágyok!
A Sotiria Nei POri déli végén található a központi résztõl kb 5-600 méterre. A tenger 150 méter. Az apartmanok erkélyérõl balra látható a tenger. A stúdiók a Dafnis utcára néznek. Idén Ne Pori északi végén voltam, de valahogy a déli rész jobban tetszik nekem...igaz a vasútállomáshoz onnan sokat kell stélni
A motorcsónakos ejtõernyõben nincs páros ernyõ. Egyszrerre csak egy ember van a levegõben. Ha ketten akarjátok kipróbálni, akkor 2 fõnek 50 euró.
Igen, Athén egy egész napos program. És javaslom, hogy nagyon korán induljatok, mivel Nei Poritól kb 450 km-re van. Nem biztos, hogy Bea tud adni térképet, de kint nem csak a benzinkutaknál, de a boltokban is árulnak többféle részletes térképeket. Ha jól emlékszem akkor a széthajtogatós autóstérkép 4 euroba került.
Végül nekünk is kevés lett a tervezett pénz, de mivel vittünk bankkártyát, ezt a gondot a helyszínen orvosoltuk A pénzfelvétel költsége a felvett összeg 4%-a volt OTP-s kártyával.
Sziasztok.
Most egy darabig nem lesz lehetõségem a ,,Hellaszon,, nézelõdni,de vígasztal az érzés,hogy ma indulok az igazi Hellasz földjére.
Zeusz jövök!!!
Krisztina 0608 nektek is remek utazást és nagyon jó kikapcsolódást és minden földi jót kívánok a ,,paradicsomban"
cserrobi/Robi/.Már ,,nap,, és ti is indultok -eltelik hamar és jöhet Nei Pori
Üdv
Katus
Szia BRobert!
Köszönöm az infót! Elolvastam a beszámolód, és a képeket is megnéztem! Nagyon tetszett! Én az idén a férjemmel és a nõvéremmel és az õ férjével utazom Görögországba! Az elsõ nyarunk lesz "gyerekek "nélkül /17 a mi fiunk a nõvéreméké 21/! Szóval némi szorongással,de már nagyon várjuk,hogy ott legyünk!
Szia Borcsi! Köszi az infót! Mi 2 fõs stúdióba megyünk, a nõvéremék másik házban lesznek! Mint BRoberttõl megtudtam a studiók nem néznek a tengerre,de annyi baj legyen,csak aludni fogunk bemenni! Üdv:Gizy