Árpi, szépek a fotók, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A pydnai strandot mi is szeretjük. Sajnos mi tényleg nagyon sok orosz turistába botlottunk, tényleg "hódítóan" viselkednek. Bár van ez így más nációval is, sajnos. De sosem hagyjuk, hogy ilyesmi megkeserítse a nyaralásunkat. Mindenhol próbáljuk a szépet megkeresni, és hál' istennek sikerül is! Mutass még több fotót, ha van kedved.
#1960172012-10-18 21:02:02 Válasz a #195953. hsz-ra
Szia Árpi, még nem is hallottam erről a helyről, pedig néztem a térképen, hogy nincs is messze. Szépek a fotók, milyen látnivaló még ott? Mindig jó új ötleteket találni.
Aleksandria után van, végül is ha az úticél Edessa, ez lehet egy pihenőhely. Annyira Ani nem tudtam kitanulmányozni de szép kis hely és tisztább mint Aleksandria.
#1960772012-10-22 19:27:09 Válasz a #196056. hsz-ra
Alexandriában már jártunk. Semmi különös nem volt, csak sétáltunk egyet és ha jól emlékszem egy nagyobb áruházba mentünk vásárolni. Utána visszafordultunk. Legközelebb, ha autóval leszünk, lehet elmegyünk erre a helyre. Szépek a fotók! Köszi. Egy ötlet mindig jól jön pluszban.
Úgy látom nem csak én jártam itt régen , de ebben a topikban is nagy a csend.
Busai Anikótól kérdezem tudnál - e valami jó apartmant javasolni Makriba, de más ötletét is szívesen veszem ! köszi,
#2039422013-06-08 22:51:37 Válasz a #203816. hsz-ra
Szia Márta! Ne haragudj, tényleg nagyon ritkán járok itt, sajnos. Nem láttam,hogy írtál, de sajnos úgy látom már tárgytalan a dolog.
Azért remélem egyszer Makrygialost is megnézed!?
#2040772013-06-10 18:56:24 Válasz a #204069. hsz-ra
Szia Márta, igen régen gyakrabban voltam. Most sajnos nem megyünk Görögországba, így ritkán jövök ide, kevesebb az időm is, de szeretem ezt az oldalt és imádom az országot!
Remélem jövőre már tudunk menni ismét!
Sartin mi még csak átutaztunk, kicsit álltunk meg sétálni, fotózni, de szép kis falu, biztos jól fogjátok magatokat érezni. Ott több a magyar azt mondják, én speciel azt nem annyira szeretem, de van jó oldala is.
Szép nyaralást nektek, hozzatok sok, szép fotót!
#2057642013-07-02 09:44:11 Válasz a #205676. hsz-ra
Július első hétvégéjéν kerül megrendezésre Makrigialosba a KAGYLÓ ÜNNEP.
Kagyló kóstoló,cipuró pálinka várja az érdeklődöket.Népzene és néptánc a tengerparti sétányon!